Majdnem 6 éve már, hogy az Arsenal győzött 2005-ben az FA kupában, a Manchester United ellen. Azóta nem terem babér az Emirates környékén, és ez már nem csak a szurkolókat, de már a játékosokat is erőteljesen frusztrálja. Ennek hatására ma megtörhet a Trófeacsend, melyre már hosszú-hosszú ideje várunk már, és egy Liga-kupával ugyan, de ismét visszatérhet a helyes útra Arsene Wenger legénysége. Jól is jöhet az erő a szezon hátralévő részében, hatalmas löketet adhat a csapatnak, hiszen még ott van 3, azaz három kupa, mely arra vár, hogy a dicsőség falára helyeztessék.  Nem mellesleg az alakulat repertoárjában a Wenger érában még nem szerepel Liga-kupa.

Sajnos az Ágyúsoknak nélkülözniük kell két nagyon fontos játékost. Mindkettejüket a Stoke City ellen veszítettük el, és igen, elég nagy érvágás lehet a csapat számára. Akire elsősorban szükségünk lenne, az Francesc Fabregas, akinek a térdínje ismét megadta magát. A másik hiányzó elem Theo Walcott, akinek a bokája fordult ki az elmúlt mérkőzésen.

Azonban van jó hír is. Robin van Persie és Laurent Koscielny ismét hadba fogható, ők még a Barcelona ellen győzelmet követően kerültek a sérült listára.

Az elmúlt 11 mérkőzésen veretlenek az Ágyúsok, nemmellesleg 1 pont a hátrány a rivális és listavezető Manchester Uniteddel szemben.

Nehéz és szoros döntőt láthattunk. Először Zigic fejelt gólt, amelyre Van Persie válaszolt parádésan. A 89. percben Szczesny és Koscielny zavarták egymást, a labda pedig Martins elé gurult, ő pedig kihasználta a botlást, és begurította a labdát a hálóba. Hát egy ilyen potyával kapott ki az Arsenal, a döntőben, 2011. Február 27-én.Én speciel 5 percen keresztül zokogtam...

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy, Song, Wilshere, Nasri, Arshavin, Van Persie, Rosicky

Pad:

Denilson, Almunia, Denilson, Squillaci, Bendtner,Chamakh, Diaby

 

Játékvezető:

Mike Dean

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (463)

13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
carp14 asszem leírt mindent és akik éppenséggel Arsenal drukkernek mondja magát és ócsárolja a csapatot, hát egészségére... De kicsit gondoljuk át, hogy mit tesznek ők nap, mint nap azért, hogy eljussanak egy-egy kupa fináléjáig vagy éppenséggel legyőzzünk egy-egy nagy csapatot! Lehet szidni a fiúkat vagy Wenger-t, de inkább ki kellene állni a csapat mellett!
A döntőt pedig a hihetetlenül pocsék helyzetkihasználásunkkal buktuk el.... :-S
GO GUNNERS!! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Minden nagycsapat életében előfordul az ilyesmi..De felkell állni,és koncentrálni a leyton elleni meccsre!!Itt egy idézet,amit jól véssetek az eszetekbe.lehet szidni a csapatot meg minden,de"Nem az az erős,aki sosem esik el,hanem az aki feltud állni!"
MINDÖRÖKKÉ GO GUNNERS!Az nem igazi ágyús,aki most itt hadja a csapatot,de egy esetleges Nou Camp-i siekr esetén visszajön..Ilyenekre nincs szükség.Inkább legyen 1000 igazi ArsenalFan,minthogy 10.000 divatdrukker!
13 éve
Törölt felhasználó
To carp14 and All: teljesen jó a meglátásod, ugyanezt gondolom én is, mintha csak én írtam volna... Ellenben én még annyit hozzá tennék, hogy ez, a mostanra kialakult helyzet nem maradhat szó nélkül!
én eddig kiálltam Wenger mellett, de azt gondolom eljött az ideje, hogy komolyan el legyen vele beszélgetve, hogy kérdőre legyen vonva... Változtatni kell!
13 éve
Törölt felhasználó
Nah most értem haza, 18 órát melóztam és erre érek haza b...meg, vicc. Nyomorék az egész csapat, az ideg szétcsap ettől a potyagóltól. Ezek a büdös életbe nem fognak semmit nyerni. SEMMIT!!!! Nyáron pedig szét fog hullani az egész csapat. Nem csodálkoznék ha 4-5 ember távozna a top 11 ből, és kétlem, hogy helyettük Wenger venne bárkit is. Az Arsenalnak úgy érzem kemény következő 4-5 éve lesz.
Még a liverpooli sorsnál is rosszabb.
13 éve
Törölt felhasználó
hát srácok itt olvasva a hozzászólásokat, sok úgymond "érdekes" drukkerrel találkozok.nem értem miért kell szidni a csapatat.elhiszem mindenki csalodot köztük én is, és nem beszélve a játékosokról akik az Arsenal tagjai és akár játszottak ma akár nem rettentő érzés lehet.akkor nem beszélve az angol szurkolókról akiknek presztizs értékű is lett volna ez a győzelem.nem beszélve azokról akik ott voltak a Wemblybe és végig szurkolták a meccset és végignézték arsenal sállal a nyakuk körül hogy a Birmingham felemeli a kupát.....ne szomorkodjunk!emlékezzünk vissza a barca elleni csodás győzelemre a chelsea kiütésére a stok elleni kiharcolt fontos mérkőzésre.és főleg ne szidjuk a védőinket, ők is emberek és hibázhatnak.amúgy én úgy gondolom ha ez a meccs mentálisan nem küldi a földre a fiúkat a bajnokság még igencsak kérdéses a mu-nak.amúgy meg szerintem az old trafordon is lehetne egy újrajátszást kiharcolni, onantól fogva a továbjutás is meglehet.a barca ellen meg bízzunk ismét a csodába.szerintem egy igazi arsenal szurkoló ígyfogja fel ezt a kudarcot.GO GUNNERS

Szólj hozzá