A nyereményjátékot a http://www.football-fanshop.hu és az ArsenalFan.hu szervezik.

A játékról:
A játék több fordulóból áll, győztest minden 4. forduló végén hírdetünk. A játékban a már megszokott módon, feltett kérdések helyes megválaszolását követően kerül(nek) ki a győztes(ek).

A nagyobb számú részvevőknek köszönhetően azok az emberek jut(hat)nak el a győzelmet jelentő (8.) fordulóig, akik minden fordulóban részt vettek (5,6,7,8. forduló) és a válaszaik egytől-egyig helyesek voltak! Attól, hogy az 5. fordulóban nem tudtál egy kérdést, a 6. fordulóban is játszhatsz, de hiába jó minden válaszod, az aktuális hónapban a nyereményért már nem állhatsz versenybe. A 9. fordulótól kezdve pedig úgyanúgy megvan mindenki esélye, ahogy az meg volt az ötödik forduló előtt is.

Az újabb fordulók kérdéseit minden héten szerdán, 21:00-ig adjuk meg (értelemszerűen az előző forduló ekkor zárul és ezt követően beküldött megfejtés sem számít hitelesnek), ugyanígy egy cikk formájában. Az előző forduló helyes megfejtéseit pedig az új feladványok alatt találjátok majd meg.

Minden fordulóban 5 kérdést vagy feladványt találtok majd, amelyekre a szerintetek helyesnek vélt válasz e-mailben kell elküldeni az alábbi címre:

lodicsaba (kukac) citromail (pont) hu

A válaszok mellett FONTOS, hogy tartalmazza az e-mail az ArsenalFan.hu-s felhasználóneveteket is! Minden kapott e-mailra válaszolok majd, tehát, ha 2 napon belül nem kaptál válasz e-mailt a kérdőíved kötöltésével kapcsolatban, valószínűleg nem kaptam meg a megfejtéseid... ilyenkor legyetek szívesek újra elküldeni a helyesnek vélt megfejtéseket.

Minden 4. forduló végén a játék újra indul. Tehát, ha egyik hónapban nem nyertél, a következő hónapban ismét megvan az esélyed.

A nyertesek és nyereményeik:
A négy fordulót követően jön a sorsolás. A győztes a feltett kérdések közül legtöbbet helyesen megválaszolók közül kerül majd ki.

A korábbi nyereményjátékokból következtetve, most is biztosan többen értek majd el ugyanannyi pontszámot, ebben az esetben a legutolsó játékhoz hasonlóan, egy a rendszer által kisorsolt felhasználó lesz a győztes. Ilyenkor azok a játékosok, akik a győztessel azonos pontszámot értek el, de a rendszer nem Őket válaszotta, ne csüggedjenek, játsszanak a továbbiakban is, esélyt adva maguknak a nyereményre.

A nyeremény sorsolása tehát minden 4. fordulót követően történik a már korábban leírt szempontok alapján.

A http://www.Football-Fanshop.hu minden hónapra ajánlott fel 5000 Forint értékű vásárlási utalványt, amelyet a FootballFanshop oldalon, vagy a boltban lehet beváltani.

A kérdések:
A kérdésekre a válaszokat az alábbi kép alapján http://arsenalfan.hu/images/gallery/nyolcadik.jpg tudjátok megadni! (Ajánlott az Arsenal.com használata!)

- Ki látható a képen?
- Melyik csapathoz távozott az Arsenaltól a játékos?
- Melyik csapatnál edzősködött korábban?
- Hányadik helyen végzett a GGP50 szavazáson?
- Milyen poszton játszott az Arsenalban?

A hetedik forduló megfejtései:
- Ki látható a képen?   -Thomas Vermaelen
- Melyik csapattól érkezett az Arsenalhoz a játékos?   -Ajax
- Melyik évben igazolt az Arsenalhoz?   -2009
- Kitől 'örökölte' jelenlegi mezszámát?   -Kolo Toure
- Melyik ország válogatottjában szerepel a játékos?   -Belgium

A hetedik fordulóban helyesen válaszolók:
Sisha-Boy, Arshapatya, OnciTomci, cudar57, redness, ricsoo, Tomek, Arsha50, oleary, Arsenaldenis, sis_gunner, RectusNatio, Walcott14, Arsenalfan25, Janinho, round3r, homerkaro, mjzios, nigga, cunii, haf faq, Woolwich1885, Fr3ddy.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a http://www.Football-Fanshop.hu nak a támogatásért. A játékban részvevőknek pedig sikerekben és élvezetekben gazdag játékot kívánunk!

(A játékok megfejtéseinek (ha helyes, ha helytelen) az oldalon való közlése bármilyen formában TILOS. Amennyiben valaki mégis megszegné ezt a szabályt, a játékból azonnali KIZÁRÁS és az oldalról való BANNolás vár rá.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Má' megvan... 🧀 csak ki kellett nyitnom a szemem. :D
13 éve
Pedig a játékos megtalálható a GGP50-nél is (:
13 éve
Törölt felhasználó
Erről a képről fel se lehet ismerni ki ő. A GGP50-en meg egyáltalán nem találni. :-S
13 éve
Törölt felhasználó
ERiccson én tudom, ha megakarod tudni akkor szólj! :D és vhogy megdumáljuk xd
13 éve
Törölt felhasználó
kíváncsi leszek, hogy ki ő. már nem nyomom a játékot, de valahonnan nagyon ismerős ez a srác...

Szólj hozzá