Hírek /

Van Persie és Koscielny is sérült

Komoly és nehéz hét áll az Arsenal előtt, ugyanis míg szerdán egy kőkemény bajnokit kell játszaniuk a Stoke City ellen, addig vasárnap egy Ligakupa döntő vár a csapatra a Birmingham ellen, hogy megtörjék a klub hat éves nyeretlenségi sorozatát.

Ennek értelmében minden sérült jelentősen hathat a csapat teljesítményére, s sajnos Wenger nem a legjobb hírekkel jelentkezett a Stoke elleni meccs előtt.

A francia ugyanis közleményben tudatta, hogy Robin van Persie térdín-, míg Laurent Koscielny hátsérülés miatt nem tudja vállalni a szerdai játékot, ugyanakkor az enyhíthet a negatívumokon, hogy papíron mindkét játékos sérülése rövidtávú, s akár már vasárnap ott lehetnek a Wembley stadion gyepén.

Abou Diaby vádlisérüléssel küszködik, ám ez nem affektálja a francia középpályás esélyét a játékra, hiszen Diaby továbbra is az eltiltását tölti, miután a Newcastle elleni meccsen piros lapot ért a Joey Barton elleni tette.

A többi játékos azonban mindannyian fitt, sőt, Theo Walcott ismét játékba jelentkezhet a Barcelona ellen összeszedett apró sérülést követően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

9 éve
Törölt felhasználó
a Stoke elleni meccs hozható a 2 játékos nélkul, de a vasárnapi CC donto egy nagyonmotivált Birm.City ellen húzós lenne nélkuluk. Nekem is van olyan sejtésem mint feco04-nek, hogy kamusérulések. bár így lenne. én ma Songot is pihentetném, nagyon fáradtnak tunt az FA meccsen. Nagyon kell egy kipihent Song vasárnapra.
9 éve
Törölt felhasználó
Szczesny-Sagna-Laci-Koscielny-Clichy-Song-Wilshere-Nasri-Fabregas-Arshavin-Bendtner

Hamar el kell dönteni a meccset és akkor Fabregast, Nasrit és Wilsherét le kell hozni. Ha gondok lesznek akkor Walcott, Chamakh duót beküldeni és megerősíteni a támadó szekciót.
9 éve
Törölt felhasználó
Egyértelmű, hogy pihentetés céljából nem játszik Van Persie és Koscielny. Nem hiszem, hogy sérültek lennének, ez amolyan "almuniás-sérülés" (szerintem ;) )
Wenger most a CC döntőjét preferálja (érthetően), és sérülésre hivatkozva kihagyja ezt a két kulcsjátékost (a Stoke ellen több nem fér bele, a túlzott rotálás eredményét láthattuk vasárnap), így nem kell magyarázkodnia az effajta "rotálás" miatt a sajtó előtt.
9 éve
Törölt felhasználó
Tomco! Azért ne szard le! fontos minden meccs!! Nem mindegy hogy csak 1 pont vagy 4 pont lesz a hátrányunk a holnapi meccs után!!
9 éve
Törölt felhasználó
Én most konkrétan leszarom a Stoke elleni meccset, csak a Liga kupa döntőere legyünk fittek és nyerjük meg!
Nagyon nem örülök ezeknek a híreknek, mert hétvégén direkt nem játszott egyik játékos se, mégis lesérültek. Hát, hogy lehet ez? És RvP-nél az ilyen "térdín" sérülések soha nem szoktak rövidtávúak lenni, általában egy fél évig tartanak.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek