Steve Rowley a helyszínen nézte meg a Feyenood 2:2-es döntetlenjét az ADO Den Haaggal. Rowley a védő Stefan de Vrijt és az Arsenaltól kölcsönben lévő Ryo Miyaichit figyelte.

Az Arsenal vezető megfigyelője elsődlegesen azért volt ott, hogy jelentést készítsen Miyaichiról, aki kölcsönben szerepel a Feyenoordnál a szezon végéig. A 18 éves játékos felkeltette a tömeg figyelmét azon a 3 meccsen, amin eddig szerepelt a Feyenoord színeiben. Ez ahhoz vezetett, hogy az Arsenal megtiltotta az interjúkat, hogy némileg mérsékelje a felhajtást a játékos körül.

Rowley azonban nemcsak a japán miatt volt ott. Miyaichi mellett Stefan de Vrijt is figyelte. A 19 éves játékost az egyik legnagyobb ígéretnek tartják Hollandiában.

De Vrij 189 centiméter magas, a védelem tengelyében és a jobb szélen vethető be. Rendszeresen játszik a Feyenoordban ebben a szezonban és jó kritikákat kapott küzdeni tudása és vezetőkészsége miatt.

Az üzlet a nyáron jöhet létre. Az ár 3,5 millió euró lehet, valamint Miyaichi kölcsönszerződésének meghosszabbítása a következő szezon végéig. Ez spekulációnak is tűnhet, azonban az Arsenal továbbra is érdeklődik a tehetséges hátvéd iránt.

De Vrij szerződése 2012 nyaráig szól.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

13 éve
Törölt felhasználó
szerintem tehetséges srác, de nem csak ő hanem Luc Castaignos is. 187 cm magas 18 éves, és ő is szinte rendszeres tagja a csapanak. nagyon tehetséges srácok mind ketten( de Vrij, Castaignos). Ryo is nagyon jól megállja helyét a csapatban.
kár hogy Wellington enm kap ennyi szerepet a Levantenel

Szólj hozzá