Elmondhatjuk, Arsene Wenger legénysége abszolúte csúcsformában, vagy legalább a környékében van. A héten a Barcelonát sikerült kiütniük, valamint az elmúlt 8 mérkőzésen veretlenek az Ágyúsok. Ma a Leyton Orient csapata az ellenfél, és joggal várhatjuk el, hogy ilyen mutatók mellett, mégha nagy rotálás is lesz, ki kell ejteni egy ilyen szintű csapatot. Természetesen óvatosan nyilatkozom a helyzetről, elég három csapatot említenem , melyek az Ipswitch Town, a Huddersfield Town valamint a Leeds United, mely alakulatok a Liga kupában valamint az FA kupában is jelentősen megnehezítették az Arsenal dolgát.

Az Ágyúsok az elmúlt kilenc mérkőzésen 24 gólt vágtak, valamint 8 gólt kaptak. Kicsit csúnya az a nyolc gól, de a mi részünkről átlagosan 2,6 gólt jelentett márkőzésenként.Jó arány, főleg akkor ha az ellenfélnek csak 1 gól jut maximum.

Várható Kezdő:

Almunia, Sagna, Squillaci, Miquel, Clichy, Denilson, Song, Rosicky, Arshavin, Chamakh, Bendtner

Pad:

Szczesny,Koscielny, Eboué, Fabregas, Nasri, Wilshere, Clichy

Játékvezető:

Kevin Friend

 

Kérünk Mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek Jó szurkolást kívánunk!

 

Kérünk mindenkit az oldal jövője érdekében ,támogassátok a lapot a Google hirdetésekre való kattintásokkal! Köszönjük szépen!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (275)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát amennyire sima volt a játék képe egy pillanatra nem gondoltam hogy gólt kaphatunk...
13 éve
Törölt felhasználó
A mai meccsnek vannak pozitívumai is!
Mégpedig számomra Squillaci, Arshavin és Miquel játéka. Rajtuk látszott egyedül, hogy nem csak az a céljuk, hogy minden hétvégén megkapják a lóvét és jól zsebre tudják tenni, hanem az HOGY BEKERÜLJENEK A KEZDŐBE! Miquel teljesen jól játszott, a gólban kicsit benne volt, de az a csatár naon jól tolta, sztem vele nyugodtan számolhatunk hosszú távon (mármint a katalánnal, nem a csatárral:)), Squillacin látszódott picit az önbizalom hiány, nem merte hagyni kigurulni a labdát és inkább a biztonságra ment, de naon küzdött és sztem jól játszott. Lehet h nem vk, de a két erőssége ma is kijött: A fejelés és a helyezkedés.

Arshavinon pedig most látszott, hogy profi, hogy ő nem hagyja, hogy holmi Theo Walcott kiszorítsa a kezdőből:) Futott, mint az állat, a védekezésbe besegített, minden támadás ráépült, kijött a gyorsasága, a kapura lövései jók voltak (ugye volt 1 kapufa is), remélem visszatér a formája és akkor fél év alatt nem "csak" 11 gólpasszt és 9 gólt főg lőni, hanem 22-t és18at:D

Ettől függetlenül siralmas, hogy a cserepad ennyire leszarja, hogy nem kezdő és amikor kapnak lehetőséget a bizonyításra nem élnek vele! És nem azért mert nem tudnak HANEM MERT NEM AKARNAK.
13 éve
Törölt felhasználó
FOS FOS FOS
Szenvedés volt végignézni ezt a hulladék meccset >:-(
Esküszöm nektek, hogy ilyen szarul még az életben nem játszott a csapat, mint most.
NULLA támadás, sagna és gibbs semmit nem csinál a széleken. Nem tudom mitől vártuk a csodát??? :roll:
Sportklubon óriásit szólt a kommentátor gyerek miután Bendtner 3 ból 3 szor olyan 6-8 méterrel rúgta mellé: "Esküszöm, hogy én ezt a fiút még nem láttam jól játszani..." :D :D :D
2. félidőben hányszor ért labdához a csatársor??? 🐛
13 éve
Törölt felhasználó
FanofArsenal! Döntőben nincs értelme rotálni,legyen az CC,vagy Fa-Cup. Biztos,hogy Wenger a lehető legjobb csapatot küldi ki a City ellen.
13 éve
Törölt felhasználó
mondanom se kell ha a cc döntőben így állunk fel akkor a Birmingham meg esz minket vacsorára!

Szólj hozzá