A két csapatnak lassacskán kisebb történelme van. A két csapat eddig ötször találkozott, ebből a Barcelona nyert háromszor, és két döntetlen született. Elsőroban két esemény kapcsolható a két klubhoz: elsősorban a 2006-os Bajnokok Ligája döntőben kerekedett felül a katalán csapat az Ágyúsokon, valamint a tavalyi szezonban a negyeddöntők során érkezett két eredmény, egy 2-2-es és egy 4-1-es gólarány.Sajnos a tavalyi esztendőben nem állt Wenger rendelkezésére a teljes keret, de most, hogy ezúttal, hogy a nagyok a pályán lesznek, jóval nagyobb az esély a győzelemre.

Az Arsenalnak mostanság jól megy. Második helyen áll a Premier Ligában, valamint döntőbe került a Liga Kupában a Birmingham ellen, sőt, a csapat még az FA. kupában is menetelhet tovább. 

Az Arsenal malmára, úgy gondolom, Van Persie hajthatja a vizet. Oriási formában van, nemrégiben beállított egy új csúcsot a Premier Ligában, 8 mérkőzés alatt 10 gól. Mindemellett a keretben van Samir Nasri is, aki az idényben már 14 gólnál jár. Tény, ma nem kezd, de hogy hatalmas lökést fog adni a csapatnak, az több, mint valószínű.

A Barcelona kezdőcsapata:

V. Valdés - D. Alves, Piqué, Abidal, Maxwell - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa

Az Arsenal hivatalos kezdőcsapata:

Szcsesny - Eboué, Koscielny, Djourou, Clichy - Song, Wilshere - Walcott, Fabregas, Nasri - Van Persie

Pad: Squillaci, Bendtner, Rosicky, Arshavin, Gibbs, Chamakh, Denilson

Játékvezető:

Nicola Rizzoli

 

Összefoglaló hamarosan!



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (311)

13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom írtátok e már, de azért ez a meccs nem csak rajtunk múlt... :roll:
A bíró most kivételesen nekünk kedvezett a szar ítéleteivel :zip:
De nagyon jók voltunk a 2. félidőben, le a kalappal előttük. 🧀

Ti értitek Wenger miért erőltette ezt a szaros les taktikát? Pont a Barca ellen???
Ha megnézitek a kapott gólunkat 3, ismétlen HÁROM védő közül lépett ki Villa. Miért nem lehetett mondjuk elé állni? Vagy mögé? Vagy körbe állni???? Abszolút nem értettem és remélem tanulnak belőle majd mikor újra megnézik!!!!!!!!!!! >:-(
13 éve
Törölt felhasználó
Ez az fiuukkk! Nagyon jól játszottunk a a második félidőben! A gólok meg egyszerűen fantasztikusak voltak! SZÉÉPP VOLLTT ARSENAL! CSAK ÍGY TOVÁBB!!!
Eszméletlenül örülök!
COME ON GUNNERRSS! GOOOOOOOOOOOOOOOOO GUNNERRSS!!!
13 éve
Törölt felhasználó
A második félidőben egyértelműen mi voltunk az aktívabbak. Rengeteg labdaszerzés,ütközések a középpályán,és ami a legfontosabb a szívvel-lélekkel hajtás. A Barca "drukkerek" pedig úgy állítják be a meccset mint ha nem is lett volna helyzetünk. Tényleg eléggé szánalmas,hogy nem tudnak veszíteni. Az meg,hogy a lapok is azt mondják,hogy csak szerencsével tudtunk nyerni az felháborító. Ez Mentaly Strong volt!

GO GUNNERS!!!
13 éve
Törölt felhasználó
fontos győzelmet aratott a csapat. remélem ezek után a fiúk még jobban felspanolják magukat, természetes úgy, hogy ne szálljanak el maguktól.
a lest illetően eriCesc-cel értek egyet. Pedróra visszapattanó labdakor, már Messi előrébb helyezkedett el.
remélem a visszavágon is kb ezzel a csapattal fog kiállni Wenger, persze ha nem lesz sérült senki. a Leyton ellen pedig lehet pihentetni a játékosakat. Almuniat Squillaccit Denilsont bevetheti ott.
13 éve
Törölt felhasználó
de az les volt és kész:D

Szólj hozzá