A Barcelona idén nyáron nagyvalószínűséggel ismét megpróbálja megszerezni Cesc Fabergas-t, és még ha az Arsenalba ilyen tehetséges fiatalok vannak, mint pl: Wilshere, Song, akik méltó utódjaik lennének a spanyolnak, mégis hatalmas érvágás lenne ez a csapatnak.

Egyes hírforrások már tudni vélik, hogy az Arsenal kivel pótolna a Spanyolt.
Több jelentkezők közül, az első számú: Jordan Henderson

A Sunderland 20 éves játékosa, többek között a Manchester United érdeklődését is felkeltette, ám a játékos először a Sunderlandba szeretné bizonyítani tehetségét. A játékos tud a széleken is játszani, de középen érzi magát a legjobban, épp ezért lehet ő a befutó. Az egyetlen gond evvel a dologgal, hogy az árát 20 millió fontra becsülik, kérdés hogy nem sok-e ez egy olyan játékosért, aki jelenleg is a Coventry csapatánál tölti a szezont kölcsönben.

A 2. jelentkezőről már inkább hihetőek a pletykák, hiszen a tudását már számtalanszor bizonyította csapatában és a válogatottjában is. Marek Hamsik 2x is volt hazájában a legjobb játékos, és jelenleg az Olasz bajnokságban focizik, a Napoli együttesénél. A játékos 23 éves, és rendkívüli adottságokkal rendelkezik, bárki lábára oda varázsolja a labdát. A játékosnak 2015-ig van szerződése, ára körübelül 40 millió font. Ha vissza emlékezünk Wenger sajtótájékoztatón elmondott beszédjére, miszerint 35 milliót sose adna ki egy játékosért, rájövünk, hogy talán mégse olyan hihető ez a pletyka.

A 3. játékost mindenki jól ismeri, hiszen számtalan cikk már megjelent a belgáról, és vannak akik már ennyiből kitalálják, hogy kiről van szó. Nem más mint Eden Hazard. A Lille 20 éves középpályását már évek óta figyeli Wenger, és sokak szerint már télen lekellet volna igazolni, ám Wenger nem tett semmilyen ajánlatot. A játékosról Zinedine Zidane is azt mondta, hogy a legnagyobb csillag, akit valaha is látott. Éppen ezért megkellet volna szerezni a játékost addig amíg lehetett, hiszen már ahogy arról beszámoltunk nemrég, a játékosért a Chelsea is bejelentkezett. A játékos értéke 15-25 millió font közé tehető.

A 4. játékost is minden bizonnyal mindenki ismeri. Yoan Gourcuff tavaly az év játékosa lett Franciaországban, és jelenleg a Lyon futballistája. Yoan-t már az Arsenal is megpróbálta megszerezni, ám annak idején a Bordeaux nem engedte, miszerint a játékos nem eladó. A csapat igazgatója rögvest meggondolta magát, mikor a Lyon a 22 milliós ajánlatát megtette, és Yoan rögtön a repülőn találhatta magát, útban Lyon fele. Wenger már őt is régóta figyeli, és ő is a jelöltek között van ha Fabregas távozna.

Az 5. játékos az előző 2 játékosnál valamivel talán ismeretlenebb, ám mégis ő tűnik a leghihetőbb megoldásnak Fabregas távozása esetén. Alan Dzagoev 20 éves, a CSKA Moszkva technikás középpályásáról van szó. 2008-ban ő volt Oroszországban az év fiatal játékosa. Azért tűnik ő a leghihetőbb megoldásnak, hisz a játékos nagyobb kihívásra vágyik, és ezt az Arsenalba meg is kaphatná. A játékost 3 éve a Real Madrid is kinézte magának, ám az ügyből nem lett semmi. Jelenleg a Chelsea is figyeli. A játékos ára 10-20 millió font körülire saccolható.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
az lehet hogy Hamsik, a Napolyban, 3-4-3 ban csatárt játszik,de a válogatottban és egy évvel ezelőtt közel úgyanott játszott mint Fabregas,szóval ottis kiválóan tud játszani..
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem meg lehet oldani házon belül is...ezek a nevek hát nem tudom a fiatalok közül páran jobbak mint ezek a nevek..de nem hinném h elmenne és kül ahogy Vik mondta most vették afellayt...pocsékolás lenne még egy ember oda..
13 éve
Törölt felhasználó
Jól beszélsz :D
13 éve
Törölt felhasználó
Őszintén, miért menne most el Farbegas? Vagy egyáltalán miért kell a Barcának? A kezdőből 100%, hogy nem szorítana ki senkit, a padon pedig nem hiába van ott Afellay na meg a fiatal és nagy tehetségnek tartott Thiago is! Nem hiszem hogy Afellayt viccből vették, Thiago pedig nagyon tehetséges, szóval az az igazság, hogy nem is kellene nekik igazán Fabregas, de viszont nekünk annál inkább fontosabb lenne, hogy még maradjon minimum 2-3 évig... Mondjuk odaigazolna 26-27 évesen, simán lenne benne még jó néhány nagyon jó év is, ráadásul addig trófeákhoz segíthetné az Arsenalt is! Megjegyzem még akkor se lenne semmi, ha egyáltalán nem igazolna oda, mert tényleg ott a jövő Afellayban meg Thiagoban, csak hát a Barca is nagyon akarja meg Cesc is szívesen menne... :)
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem ha van esze cesc-nek akkor nem megy a barcába.Anyit se játszana mint Affelay.....

Szólj hozzá