Egyes sajtóhírek szerint a Tottenham Hotspur védője Sebastien Bassong a nyáron az ágyúsokhoz kerülhet. A hír egyébként nem meglepő, hiszen Wenger már azelőtt szerette volna a csapatában tudni a remek játékost mielőtt a rivális sarkantyúsok csapatába igazolt volna.

A védő ebben a szezonban inkább csak a kispadon foglalt helyet, Harry Redknapp edző, csak csereemberként számolt vele.

Az Arsenal védelme már jóideje foghíjas, hiszen Thomas Vermaelen már jóideje sérült, s az elmúlt hetekben Sebastien Squillaci sem volt teljesen fitt, így a mester a Koscielny - Djourou védőpárost játszatta. A sajtó egyébként rengeteg védővel szóba hozta már az ágyúsokat, Per Mertesackertől egész Gary Cahillig, de talán a párizsi születésű játékosnak van jelenleg a legnagyobb esélye, hogy a Professzor csapatában kössön ki.

Bassong 2009 augusztusában érkezett a Tottenham csapatához, ám ebben a szezonban csupán öt alkalommal volt kezdő, de ez talán kevésbé meglepő, mert olyan játékosokkal kell megküzdenie, mint az egykori ágyús William Gallas, Ledley King, Jonathan Woodgate, Michael Dawson és Yohannes Kaboul.

Az egykori Metz játékos egyébként köztudottan Arsenal szurkoló, így valószínűleg nem lennének gondok a leigazolásával.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Nem kell nyelvtudás hiszen már vannak olyan böngésző kiegészítők hogy maguk lefordítják az Angol oldalt Magyarra csak kicsit át kell fogalmazni.....;)
13 éve
Törölt felhasználó
nem kell...
13 éve
Törölt felhasználó
Rendben ha megvan akkor jelentkezem:)
amugy meg gratulálni szeretnék a sok hirhez neked és uj kollégáidnak:)
Egy nap énis akarok majd de még nem teszi lehetövé mert nincs nyelvtudésom hozzá:)
13 éve
Törölt felhasználó
Címemet majd elküldöm, ha elkészültél vele, aztán arra elküldöd a képeket meg stb. a helyesírás a legkevesebb, max javítom! :D
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon sziívesen irnék élménybeszámolot képeket természetesen csak mivel en nem vagyok szerkesztő ezért csak a nyers anyagot tudom adni:D
valamint a helyesirásom elég gyér:D

Szólj hozzá