Egyre valószínűbb, hogy Wenger a nyáron ajánlatot fog tenni a Bundesligában vitézkedő védőért.

A sokoldalú hannoveri játékos eredetileg jobboldali védőként játszik, ám középső védőként is megállja a helyét, s Wengernek egy ilyen játékosra van szüksége.

Christopher Sambaról, Richard Dunneról és Per Mertesackerről szóltak eddig a hírek, mint Wenger elsőszámú célpontjai, sőt utóbbiról már elterjedt egy olyan hír is, hogy már megegyeztek, ám jelen állás szerint Wenger más után nézett, s így került képbe a tunéziai válogatott hátvéd.

A játékos korábban a Bayer Leverkusenben és a Strasburgban is megfordult, és körülbelül 3 millió eurót kellene kicsengetnie a franciának, ha a csapatában szeretné tudni a játékost.

Sokan úgy gondolják, hogy Wengernek egy igazán nagy nevet kellene igazolnia hátra nem pedig kísérletezni, ám jelenlegi formáját tekintve Haggui remek választás lenne az Észak-Londoniak számára.

A játékost egyébként januárban a Paris Saint-Germain is megkereste, ám a transzferből nem lett semmi, de ha Wenger le szeretné igazolni, biztosan nem egyedüliként fog a védőért licitálni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Ezzel a sráccal ne nevettessük ki magunkat...
egy PSG-vel megküzdenünk a kegyeiért...biztos olyan jó játékos lehet, mint az a Spahic srác,tehát közel nincs egy szintben az Arsenallal...
13 éve
Törölt felhasználó
úristen milyen nevekkel dobálozunk XD
akik felvannak sorolva,azok közül egyik sem jön :D
13 éve
Törölt felhasználó
pfff
mi ez tee?
Basson Payet Haggui? pfff
cserepadra sem férne egyik sem
13 éve
Törölt felhasználó
Lacit esetleg azért mert van rutinja ?
13 éve
Törölt felhasználó
95% az esélye, hogy ez a kezdő lesz::

Szczesny
Eboué-Djourou-Koscielny-Clichy
Song-Wilshere
Walcott-Fabregas-Arshavin
RvP

A maradék 5 azért nincs, mert lehet Lacit teszi be DJ mellé!

Szólj hozzá