Az Arsenalon kívül a Manchester United, a Bayern München, az AC Milan valamint a Real Madrid is figyeli a francia Rennes védekező középpályását Yann M'Vilát a La Gazetta dello Sport szerint.

A franciát mind a klubjában, mind pedig a válogatottban nyújtott teljesítménye miatt sokan hasonlítják a legendás Claude Makeléléhez.

A játékos tavaly robbant be a köztudatba, amikor beverekedte magát a francia csapat kezdőjébe, valamint a válogatottban is bemutatkozott.

Keményen szerel, s fáradhatatlan: minden adottsága megvan ahhoz, hogy remek játékos váljon belőle a Premier Leagueben is. Híres arról, hogy védekezésből egyből gyors kontrát is tud indítani, s ezzel tovább növelve képességének értékeit. Nem ismer félelmet, bátran szembeszáll bárkivel.

Egyetlen gyengepontja, hogy nagyon bizonytalan a kapu előtt, hiszen eddig csak egyszer talált be pályafutása során, de egy védekező felfogású játékosnál nem ez az elsődleges.

Nyáron a Liverpool és a Real Madrid is próbálta leigazolni azonban a játékos inkább hosszabbított 2014-ig.

Mivel csapata a Rennes jelenleg harcban van a bajnoki címért és a BL-ben való indulásért, ezért döntésében valószínűéeg nagy szerepet fog játszani hol végez a csapat.

Azonban a Rennes-t csábíthatja az is, hogy a védőért most igazán jó pénzt kaphatna a sok érdeklődő miatt, mint egy esetleg később, amikor a szerződése végéhez közeledik.

A játékos árát egyébbként 18 millió euró körülire saccolják az illetékesek. Meglátjuk hol köt ki a hatszoros francia válogatott középpályás.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon támogatom a megvételét!
Eleinte néztem az átalakult Francia-keretet, és ott mondom a kezdőben mit keres ez az M'Vila? Gondoltam megnézem, ha már Balnc ennyire bizik benne...és igen igen meggyözöt nyújt azóta...jöjjön, Denilson meg mehet a spanyol 2.osztályba, mert kb. oda is való!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Láttam pár meccset és tetszett a játéka. ami meglepő, hogy iszonyat gyors, az ember nem is gondolná, hogy mennyire.
13 éve
Törölt felhasználó
Asszem úgy kell hadba indulni mint ahogy a 300 spártai tette a perzsák és Xerxész ellen! Akkor nem lesz probléma :D ( 300 c. film)
13 éve
Törölt felhasználó
hát nem tom mert biztos hogy KEZDŐ akar lenni és Wilshere jelenleg nagyon jó Song meg kiszorithatatlan :D
13 éve
Törölt felhasználó
hát VKP posztra jöhetne, de jövöre ott lesz Song,Frimpong,Wilshere is, bár ha Denilson távozik, ő jöhetne a helyére, szerintem beférne a csapatba, és tényleg végig robotolja a mérközéseit.

Szólj hozzá