web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Terjeszked(j)ünk a Facebookon!

 • Terjeszked(j)ünk a Facebookon!

  Segítsd te is növelni az oldal látogatottságát a Facebook segítségével és klikkelj az oldalon a hírdetésekre, segítve az oldal fejlődését!

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Feb. 14, 20:45
 • Forrás: -
 • Hozzászólások: 13
 • Clichy Szerző:
  Clichy


Egy eléggé egyedi cikk a mostani, talán az oldal történelmében hasonló témájú cikket még nem olvashattatok. Több dologban kérnénk a Ti, felhasználók segítségét.

Először is szeretném üdvözölni az oldal új szerkesztőit, névszerint: DonQ_, Zsohi, bendzsa7, Thorton és nMate.

Az oldal folyamatos újításokon esik át. Az utóbbi időben Patrik elég sokat dolgozott a jelenlegi oldalon (főleg az admin részen) és az ArsenalFan 2.0 oldalon, amely a jelenlegi oldalnál több dologban újabb, fejlettebb lesz. (Folyamatos a munka az új oldal megtervezésével/kivitelezésével, de a frissítésekre konkrét dátum nem megmondható jelenleg.)

Az ArsenalFan.hu-n több hírdetést is láthattok. Ezek a hírdetések az oldal kiadásai fedezésének érdekében lettek megjelenítve az oldalon. A jövőben szeretnénk új szerverre költözni, erre viszont a jelenlegi pénzbevételek nem elegendőek.

Megkérnénk minden látogatót, hogy az oldal további fejlődését segítve klikkeljetek az oldalon feltüntetett hírdetésekre. Minden nap néhány klikk nagyon sokat jelentene az oldalnak a jövőben!

Az oldalon szeretnénk növelni a látogatottságot is (minden oldalnak a magas látogató szám a cél a felhasználók igényeinek kielégítése mellett), erre az ötletre a partner oldalak mellett a mostanság eléggé elterjedt Facebookra gondoltunk.

Mint láttátok, az oldalon minden hír alatt van egy rész, ahol lájkolhatjátok az adott cikket a Facebook segítségével. Amennyiben minden egyes cikket lájkoltok mindannyian, sokkal több emberhez jut el az oldal híre. Kérnénk mindenkit, hogyha lehetséges, akkor lájkoljátok az oldalon megjelenő összes cikket, de legalább néhányat.

Amennyiben a szomszéd, haver, osztálytárs, postás, tanár, boltos, ügyvéd... akárki Arsenal drukkel a közeledben, ejts néhány szót az ArsenalFan.huról!

A Facebookon van ArsenalFan.hu csoport is, várunk ide is titeket!

Köszönjük a hozzájárulásotokat! Hajrá Arsenal!



Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(13)

Tomco

Hát akkor számomra se kérdés, hogy élőben beszélgetek a haverokkal mondjuk kint a strandon, vagy a gép előtt. :D

Feb 16. 18:09

Rastaman

Tomco! Tényleg egy kicsit félre írtam: nem a téli hónapokra gondoltam, hanem amikor jobb idő van és lehet a szabadban focizni!

Feb 15. 23:51

Tomco

Aki felregisztrál Facebookra és ott sok aktív barátja van azt megfertőzi, mint engem. Sokan elmondják, hogy mekkora szar, de nem az. Jó tényleg túlzásba viszik egy páran, de beszélgetni másokkal, megosztani dolgokat. Olyanokat ismerte meg (gondolok itt videókra, történetekre) amiket-e nélkül soha nem hallottam volna.
Rastaman igazad van, de kérlek fuss már ki -10 fokban a havas betonpályára focizni. :D

Feb 15. 20:02

Clichy

ricsóó... a világ legnagyobb közösségi oldala a FB. bűn ott nem hirdetni. ott jut el a legtöbb emberhez a mondanivaló smile wink

Feb 15. 18:35

Ericco11

nasri vállalja a játékot holnap smile smile smile

Feb 15. 16:20

ricsóó

istenem már itt is... kezdtem reménykedni h ide nem jut el..tévedtem retkes Facebook..

Feb 15. 14:46

RectusNatio

Lájkolnék ha lenne Facebookomsmile Mondjuk én sem vagyok oda ezekért. 2-3 naponta ránézek az iwiw-re azt annyi elég. Mert hát hiába van 1500 ismerősöd,abból lehet egy sem igazi barát...

Feb 15. 14:03

Rastaman

Aron21, teljesen igazad van abban, hogy már a csapból is a facebook folyik! Sajnos a mai gyerekek is inkább a gép előtt ülnek, semmint lemennének focizni a pályára, vagy a grundokra, vagy teljesen mindegy hova! Amikor én voltam gyerek, akkor még nem igazán volt internet az átlag embernek! Meg is látszott 30-an meg 40-en voltunk a focipályán délutánonként! Most meg látok 2-3 gyereket odakint rúgni a bőrt! Sajnos az internetnek nem csak jó oldala van!
A holnapi meccsről annyit, hogy nem szabad hagynunk, hogy a Barca akarata érvényesüljön, mint tavaly az első félidőben! Szoros meccsen győzelmet várok, de reménykedek egy nagyobb gólarányú győzelemben is!!! Go Go Gunners

Feb 15. 10:33

Aron21

2 dolgot akar a film elmondani:
1. Hogy a facebook teremtője mekkora fasz és mi minden genyóságot csinált, amíg kitalálta (itt nem bűntettekre gondolok, hanem olyanokra pl, hogy megígér vmit és nem tartja be)
2. Ami jobban felbasz: HOGY MEKKORA KIRÁLY A FACEBOOK!
Az idegesít ebben az egészben h mát a csapból is facebook folyik és az mi hogy filmet csinálnak 1 oldalról? Annyi jobb dolog van amiről filmet lehetne csinálni, itt van pl az ARSENAL:D

Feb 14. 23:07

GoGunners7

Aron21 mirol szol?en meg akarom nezni mindenki azt mondja h jo de meg nem birtam magam ravenni h megnezzem :D

Feb 14. 23:03

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:



Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook