Ryo Miyaichi ismeretlenként érkezett meg Rotterdamba. Három héttel később a feyenoordiak már új hősüket látják benne. A fiatal játékos, aki az Arsenaltól került kölcsönbe a holland csapathoz szombaton este ismét remek teljesítményt nyújtva járult hozzá a 2-1-es sikerhez a Heracles ellen.

Miyaichi felemelkedése eléggé mesébe illő. Korábban az 1. FC Kölnnél volt próbajátékon, de nem felelt meg, nyáron pedig az Arsenalnál volt két próbamérkőzésen, de vegyes véleménnyel voltak róla a szakértők. Ezután az Ajaxnál próbálkozott, ahol eltörte a lábát, de végül az ágyúsok mégis leigazolták.

A szélső eddig a japán egyetemi ligában játszott csak, ám múlt héten már bemutatkozhatott a holland első ligában, ahol máris megkapta a mérkőzés embere díjat a Vitesse elleni 1-1-es mérkőzést követően.

Ryo szombaton a bal oldalon játszott a három támadó mögött, 46 ezer néző előtt a rotterdami De Kuip stadionban. A szélső kicsit meglepettnek tűnt a mérkőzés elején, azonban mégis előtte adódott az első lehetőség, mely hatalmas lökést adott a játékosnak, aki a következő lehetőségnél már nem hibázott, s Diego Biseswar beadását váltotta jobbal gólra. Mindenki laposan várta a labdát, ám Ryo remekül lekezelte azt, s a hálóba vágta.

Kevéssel később ismét betalálhatott volna, ám 20 méteres lövését a kapus bravúrral hárította.

A félidő vége előtt a szélen elhúzott, ám mikor mindenki lövést várt, középre adott, s Biseswar megduplázta a rotterdamiak előnyét.

A félidőben a szurkolók már Ryo nevét skandálták.

A második félidőben is további lehetőségeket alakított ki saját maga és csapattársai számára, ám gólok már nem születtek, s a Feyenoord Ryo vezetésével újabb fontos pontokat szerzett.

Összegezve a dolgokat Miyaichi megmutatta, hogy mekkora tehetség, remekül mozog, csodás képességekkel rendelkezik.

Egyedül a fizikai ereje hagy némi kívánnivalót, ám ezen könnyen lehet segíteni egy kis edzéssel. Nagyszerű jövő áll a fiatal játékos előtt.

A gólt ITT tekinthetitek meg!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

13 éve
Törölt felhasználó
szerintem meg igenis jobb volt régen a foci most szinte alig látni valami jó meccset...hol van Cé Ronaldo Puskáshoz képest?? sehol málé szájú....a barcából meg már elegem van mindenki nekik szurkol és már a csapból is ők folynak..
13 éve
Törölt felhasználó
Én nem vitatkozok, mindenkinek az a példaképe akit akar, de nehogy már C ronaldo legyen az:D.
13 éve
Törölt felhasználó
változó világ... a körülmények nem ugyanazok voltak. mindig vannak korszakok legjobbjai... de 2 korszak legjobbja semmiképp se hasonlítható össze... szerintem :D pl egy Maradonat hülyeség hasonlítani Messihez, a 8 éves gyereket is hülyeség hasonlítani Zidanehoz... mert nem ugyanazok a dolgok, az erőviszonyon a bajnokságban... :D
13 éve
Törölt felhasználó
a régebbiek semmivel sem nagyobbak a mostaniaknál, csak a régi sztárokat mindig jobban tisztelik mint a jelen nagyjait, nameg mostmár sokkaliunkább a pénz miatt játszanak.(az egyébként úgy ahogy van hülyeség h cr 10 meccsenként varázsol:D(engem legutóbb az nyűgözött le mikot teljesen tudatosan háttal passzolt nagyon lezser módon, és nem ez az 1. neki))sztem zidane, ronaldo, bergkamp, henry is átélték h "bezzeg maradona meg pelé vagy cruyf jobb volt náluk".ha meg ronaldo vagy puskás jobb volt c ronaldonál akkor miért c ronaldo érte el a legkevesebb meccsen az 50 gólt?:D
13 éve
Törölt felhasználó
Linket vlaki tudna adni ? ! :coolsmile:

Szólj hozzá