Bár Arséne Wenger a Wolverhampton elleni bajnokit követően úgy nyilatkozott, hogy Samir Nasri ott lehet a szerdai, Barcelona elleni rangadón, most viszakozott, és véleménye szerint nem biztos, hogy kockázatni fog a francia játékával.

Mint ismert, az Arsenal jelenlegi házi gólkirálya a Huddersfield elleni FA-Kupa mérkőzésen sérült meg, ami ugyancsak egy felesleges kockázatás volt a menedzser részéről, ugyanis Wenger Tomas Rosickyt akarta a francia helyén játszatni azon a meccsen.

Az azonban biztos, hogy ha nagyon kell, Nasri bevethető állapotban lesz a szerdai meccsre, ugyanis Wenger szavaiból egyértelműen kitűnik, hogy fizikailag rendben van a játékos.

"Két további vizsgálata lesz: egy hétfőn, egy pedig kedden. A múlt héten nagyon keményen dolgozott az edzéseken. Fizikailag úgy gondolom, hogy készen áll, egyedül attól lehet tartani, hogy visszaesik az állapota." - mondta Wenger.

"Nem fogok őrült kockázatokban menni. Persze, hogy ki nem akarna a Barcelona ellen játszani? Ugyanakkor több meccsünk is lesz az elkövetkezendő három hétben: ott van a hétvégi Leyton Orient meccs az FA-Kupában, a Ligakupa döntő, valamint a bajnokság, nagyon fontos, hogy tudatunknál legyünk, hogy mit csinálunk." - tette hozzá.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
Nem szabad kockáztatni Nasri játékát, mert többet bukhatunk vele, mint amennyit nyerünk...Úgy gondolom, hogy Arshavin tudja őt pótolni, meg a visszavágón minden bizonnyal ő is bizonyítani tud! Tanulságos Cesc és Gallas tavalyi esete.
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson mivel puyol sérült abidal belső védőt fog játszani sé maxwell fog a szélen játszani valszeg
13 éve
Törölt felhasználó
Kifizetődőbb ha nem játszik amíg nem 100%os. Nem ez a szezon legfontosabb meccse ha reálisan nézzük a dolgokat.
13 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem,hogy erőltetni kellene Nasri játékát,legyen akármilyen állapotban is. Tavaly Gallas-szal,Fábregas-szal,és Arshavin-nal is megjártuk amiért túl hamar vette be őket Wenger,nem szabad,hogy ez Nasri esetében is megtörténjen.
13 éve
Törölt felhasználó
Ne játsszon! Arshavin is itt van. Ha nem lenne sérült Samir, de ne feledjük el, Arshavin gyorsaságát. Danika felkötheti a gatyót, mert remélem Andrey minden erejét beleadja a meccsbe, ha már imádja a Barcát akkor bizonyítani is akar nekik. A másiik oldalon Abidalt Walcott keresztbe fogja lenyelni.

Szólj hozzá