A Newcastle meccs utáni lehangoltságról...

A mérkőzés alatt nem volt senki lehangolt. Valójában ez az összecsapás megerősített minket abban, hogy képesek vagyunk minőségi focit játszani egy ilyen csapás után is, mert kiváló meccs volt. Rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, jól játszottunk. A védelmünk szilárd volt, ami fontos egy olyan bajnoki után, ahol 4 gólt kaptunk. Csak azt sajnálom, hogy annyi lehetőségből kevesebbet lőttünk be, mint kellett volna. A kapus remek formában volt - az összes kapus remekül teljesít az Emiratesben.

Robin van Persie találatairól...

Két különböző gólt szerzett, egyet a jobb lábával - amit elég ritkán csinál, a másikat pedig egy kontratámadásból, amiről tudjuk, hogy az erősségünk.

Nasri esélyeiről a Barcelona ellen...

Nem mondom azt, hogy nincs esélye, mert van.

A koncentráltságról...

Nagyon ott kellett lenni fejben. Számunkra ez a győzelem azért volt fontos, mert szerdán a világ legjobb csapatával játszunk. Fontos, hogy kellő önbizalommal lépjünk pályára, valamint egy erős pozícióban a bajnokságban. Küzdünk a Premier Ligáért és úgy gondoljuk, meg tudjuk csinálni. Éhesek vagyunk a sikerre, és jelenleg minden sorozatban küzdhetünk, s ez nagyon fontos. Számomra az volt a legjobb a mai mérkőzésben, hogy megmutattuk - nem csak a Barcelona van a fejünkben.

Jack Wilshere teljesítményéről...

Azt hiszem egy remek meccsen van túl. Védekezett, támadott, és a gólszerzési lehetőségek előteremtésében is sokat segített. Az egyik pillanatban azt hittem, hogy biztosan be fog találni, de van egyfajta egyedi gondolkodásmódja - mikor azt hiszed lőni fog, egy váratlan pillanatban lepasszolja másnak, de úgy gondolom, ha nagyobb önbizalma lesz, a gólok is jönni fognak. Nem lőtt még nagyon gólt, de egyébként Cesc is ugyanilyen volt anno.

Claude Makelele és Jack Wilshere összehasonlításáról...

Nagyon nehéz ez számomra, de Jack egy tehetséges játékos, aki mind a támadásban, mind pedig a védekezésben maradandót alkot.

Arról, hogy Wilshere bizonyítani tud-e a Barca ellen...

Senki sem szeretné azt, hogy túl nagy felelősséggel játszon Wilshere a mérkőzésen. Ha egy ilyen ellenféllel játszol, mindenkinek a toppon kell lenni egészen a végéig. Fontos számunkra, hogy hittel játszunk. Sokat tanultunk az előző szezonból, túl sok momentumot adtunk nekik az első félidőben, és szerencsénk volt, hogy nem húztak el tőlünk.

A Barcelona kiütéséről...

Nem mi vagyunk a favoritok ebben az összecsapásban, de azt hiszem meg tudjuk csinálni.

van Persie sérüléséről...

Úgy néz ki rendben van, azt hiszem szerdára bevethető lesz. Nem szeretnék beszélni az összecsapásról.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
A Barca ellen úgy kell játszanunk, mint a Dinamo ellen, és akkor minden esélyünk meg lesz, hogy mi jussunk tovább. A kékek ellen láttam újból, hogy a rangadón is kitámadunk, és keményen játszunk. Ez egy spanyol csapat ellen kulcsfontosságú lehet.
Nasri meg ne kezdjen, mert sokkal fontosabb, hogy sok ideig számítsunk rá, minthogy csak a Barca ellen.
Wilshere helyett akár kezdhet Abou is, ha nem komoly a sérülése, mivel fizikálisan erősebb a fiatal angolnál.
13 éve
Törölt felhasználó
Tomco, viszont ha nálunk lesz a labda akkor megzavarhatjuk a Barcát, mert nem tud majd labda nélkül mit kezdeni sem Iniesta sem Xavi vagyis Messi sem kapja majd a labdákat. Én úgy gondolom, hogy most angolos keménységgel kéne a barcások ellen menni és itt akkor számítok Songra, Djouroura, Wilsherere, mert bármilyen aprótermetű Wilshere azért szerintem Iniestánál és Xavinál nem gyengébb. Walcott gyorsaságát meg ki kell használnunk, mert könnyen lehet, hogy csak majd a kontrákra tudunk építeni.
13 éve
Törölt felhasználó
Én is Arshavin mellett döntenék persze nem én döntök. Neki kéne játszania, mert egyrészt Nasri nincs 100%-os formába, ráadásúl az is kétséges, hogy bevethető állapotban lesz a másik ok pedig, hogy mostanába látszik Arsha-n hogy küzd és mindig amikor nála van a labda azt érzem, hogy most valami váratlan jön szóval lehet, hogy egy mesternégyes megint jönni fog.
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem jók voltunk,egyetértek Tomco-val,én sem aggódtam a meccsen!
a Barca ellen szerintem 35%-os esélyünk van a továbbjutásra,így az első meccs előtt
13 éve
Törölt felhasználó
remélem RVP nem sérült le kapott egy szépet de nem szeretném ha kidőlne nagyon jó formában van ...

Szólj hozzá