Az ágyúsok egy öt évre szóló kontraktust szeretnének aláiratni a holland csatárral.

Robin van Persie 2009-ben írta alá egy 4 éves szerződést, de Arséne Wenger szeretné, ha a támadó továbbra is az egyre fejlődő csapattal maradna.

Van Persienek sikerült kinőnie, hogy durván játszon, hiszen karrierje kezdetén, ez sokszor problémát okozott. Ennek meg is lett az eredménye, Wenger kinevezte a második számú kapitánynak.

Wengert lenyűgözte, hogy milyen rugalmasan tud játszani a pályán, akármilyen poszton is szerepel.

A holland, aki nyáron a VB döntőben vereséget szenvedett csapatával, játszhat akár befejező csatárt, de akár hátravont éket is.

Wenger legalább olyan fontosnak tartja van Persiet, mint Fabregast, s mivel a spanyol kérdéses, hogy marad-e jövőre, a menedzser szeretné legalább őt a csapathoz láncolni.

A szerződés biztosítaná, hogy a 27 éves csatár a legjobb éveit itt tölti el.

Korábban az AC Milan és az Internazionale is érdeklődött a Juventussal egyetemben, de a holland nem szeretett volna távozni az Arsenaltól.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó lenne ha maradna. 7 meccs 10 gól és már 4. a PL góllövő listáján. 9 gól a hátránya. Van még 13 meccs hátra és hát ilyen statisztikával. Nagy szó lenne ha gólkirály lenne, de ha nem szól bele a sérülés akkor Berbatov kezdheti felkötni a gatyamadzagot !
13 éve
Törölt felhasználó
soccerclips.net
13 éve
Törölt felhasználó
EMBEREK A SEGÍTSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI!!
robin van persie-ről szeretnék egy állat videót csinálni....de csak a mostani gólok vannak meg jó minőségben....vki tud olyan oldalt vagy nem mit linkelni ahol megtalálható van Persie góljai??ha nem is az összes de jónéhány kellene:))
Előre is köszönöm:)
13 éve
Törölt felhasználó
Azért egy 27 évesen játékosnak ritkán szoktak 5 éves szerződést ajánlani,legyen akármekkora spíler! Ebből is látszik,hogy Wenger sokra tartja van Persie-t.

ui.: Néztem Espanyol-Real Madrid meccset, Adebayor egymaga eldönthette volna,de hihetetlen ziccereket(3) puskázott el. A másik érdekesség pedig Rui Fonte volt aki a 81. percben állt be a katalán csapatba,ugyebár ő nem is olyan rég még az Arsenal utánpótlás bázisához tartozott.
13 éve
Törölt felhasználó
Hát, a forrás eléggé kérdéses, de biztos vagyok benne, hogy Van Persie még sokáig erősíteni fogja az Arsenalt. Hihetetlen formában játszik, reméljük, hogy elkerülik a sérülések, mert most láthatjuk az igazi Van Persiet. 15 PL meccsen (6x csereként!) 10 gól...Nem rossz mutató, összességében pedig már 12 gólnál tart, pedig a szezon nagy részét kihagyta.

Szólj hozzá