Az Arsenal középpályása Abou Diaby beismerte, hogy szeretné tudását Spanyolországban is kamatoztatni vagy a Real Madrid vagy a Barcelona csapatában. A szerdai BL-ütközethez közeledve a játékos elmondta, hogy a jövőben kipróbálná magát a Primera Divisiónban.

Egyszer szeretnék vagy a Real vagy a Barcelona mezében játszani, de inkább utóbbit preferálnám, mert tetszik a stílusuk.

A franciát gyakran hasonlítja a sajtó az Arsenal legendához, Patrick Vieira-hoz, s ez nagyon jól esik a játékosnak.

Nagy megtiszteltetés, hogy hozzá hasonlítanak, de még nagyon sokat kell dolgoznom, hogy olyan szintre jussak mint ő. Remélem elértem azt, hogy legalább olyan jó leszek mint ő.

Mivel Diaby még nem nyert semmit az ágyúsokkal, jelenleg közelébe sem járhat Vieiranak, bár ha hétközben legyőzik a katalán gárdát, akkor hatalmas lépést tesznek a továbbjutás, valamint a BL-trófea megnyeréséért.

A Barca nagyon jó csapat, s idén nagyon erősek. Messi a világ legjobb játékosa. Tudjuk, hogy az argentín remek játékos és bármikor megfordíthatja a meccset, de nem szabad csak rá koncentrálnunk.

Tehát, ha Diaby egyszer el szeretné érni azt, hogy a katalán óriásnál játsszon, akkor bizonyítania kell, s mikor tegye ezt, ha nem ezen a két mérkőzésen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
Most ha tényleg ezt nyilatkozta akkor sincs olyan nagy baj, mert az egy dolog, hogy ő ott szeretne játszani, de ha a két spanyol nem akarja őt ott látni, akkor szerintem nincs miről beszélni. Egyébként szerintem nem teljesen igaz a hír, mert így konkrétan ilyet nem nyilatkozik egy játékos.
13 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok benne biztos,hogy igaz ez a hír! Diaby nem rég hosszabbított és akkor ugye nagyon pozitívan beszélt az egész klubról , elmondta ,hogy nagyon boldog az Arsenalban ,sőt ők kérte a vezetőktől,hogy had hosszabbíthasson! Szóval nem értem ezt az egészet,bár szerintem nem teljesen igaz ez a hír,vagy csak ennyire megváltozott volna Diaby véleménye a dolgokról!?
13 éve
Törölt felhasználó
kicsit fáj,h ezt mondja,de úgy gondolom,h nem várható el minden arsenal játékostól h imádja a csapatot,és hűséges legyen örökké hozzá...vannak akik inkább ugródeszkának tekintik az Arsenalt,és vannak olyanok is,akik hajdanán nagyon tehetségesek voltak,és 17 évesen több helyre is hívták őket(tételezzük fel h a Barcába is),de ők inkább az Arsenalt választják,h biztosan játszhassanak...utóbbit tudnám elképzelni Diabyról is...
sokkal rosszabbul érintene,h ha van Persie,vagy Nasri mondana ilyeneket,de pl Cescről ez köztudott,h a barca az álma...
amúgy emlékszem,van egy RvP-s interjú még amikor 17 évesen a feyenoordban játszott,és megkérdezték őt h hol játszana szívesen...rávágta h Barcelona,de az Arsenal is tetszik neki...azóta is ő a szememben Mr Arsenal
13 éve
Törölt felhasználó
ez már kicsit régebbi hír, de naon nem tetszett, amikor ilyet mondott... nem is értem h lehet ilyeneket nyilatkozni...-.-
13 éve
Törölt felhasználó
Szívbeli Arsenal játkos .... grat neki.

Szólj hozzá