Múlt héten, azaz egy hete a Newcastle gárdája fogadta az Ágyúsokat, melyen a csapat pompásan, álomszerűen kezdett, 25 perc alatt 4 gólt vágtak, ezzel pedig már eldőltnek tűnt a mérkőzés. Ez úgy tűnik, nem tetszett a játékvezetőnek, név szerint Phil Dowd sporttársnak, aki értelmetlen valamint pocsék ítéleteket hozott, és kettő, azaz 2 tizenegyest adott a Castle-nek, valamint a második félidő elején kiállította Abou Diaby-t. Barton ellen volt kicsit keményebb a kelleténél, de jogosnak mondható, mivel majdnem eltörte a lábát.

Viszont azon a hétvégén történt még egy említésre való esemény, mégpedig a Wolverhampton egyesülete 2-1-es gólaránnyal verte a Premier Liga élén feszítő Manchester Unitedet, akik már 29 mérkőzés alkalmával voltak ezen mérkőzés előtt veretlenek. Ezzel az Arsenal egy kicsiny ponttal ugyan, de csökkentette a nagyobbik manchesteri klubbal szemben a hátrányát.

Mostmár előtérbe helyezném a mai meccset. A Wolverhampton idén több nagycsapatnak is beszedte skalpját. Ahogyan az előzetesben is olvasható. Verték a Chelseat, a Liverpoolt, a Manchester Unitedet valamint a Manchester City-t.

Jelenleg a sérültek listáján táborozik Tomas Rosicky, Samir Nasri, Abou Diaby (aki nem fog játszani a mai mérkőzésen eltiltás miatt), Lukasz Fabianski, Emmanuel Frimpong és Thomas Vermaelen. Ezzel szemben ismét bevethető állapotban van Alex Song valamint Johan Djourou is.

 

A mérkőzés érdekesen indult, most nem gól született, hanem jégeső hullott a játékosok nyakába. Nem mindennapi dolog Londonban.

Nemigen történt említésre méltó dolog a az Arsenal vezető gólja előtt. A 16 percben Fabregas forgolódott a jobb szélről befele a 16-os előtt, majd a betörő Van Persienek oszott kapásra tökéletes labdát, aki idén már nem először, jobbal találta hálóba.Szép találat, és ebben az évben ez sem az első gyönyörű gólja volt.

A 31. minutumban megszülethetett volna a második gól, Henessy először Walcott lövését fogta, majd Fabregas lövése akadt meg az ellenfél játéákosának sarkában, majdnemhogy a gólvonalról. Maradt az 1-0.

A második félidő kezdetével az Arsenal nyomás nagyja részt megmaradt, és látható is volt, 2 perccel a felvonulás után Wilshere rontott a l6-osba, leadta Walcottnak, ki majdnemhogy üres kapura lőtt méterrel mellé.

Csorgott a játék, hatalmas helyzetek nemigen voltak, viszont Van Persie ismét villant. Fabregas adott tanítani való indítást Walcottnak, ki az üresen álló Robinnak passzolt, neki pedig már csak a kapuson kellett túljutnia, Henessy jobb oldalán akasztott a hálóba.

Egy-két Walcott kontrán, és Ebanks-Blake fölé lövésén kívül komolyabb történet nem ment végbe.

 

Mondani merem, jelenleg Robin Van Persie a Premier Liga legjobb formában lévő játékosa. Meccsről meccsre osztja a gólokat, szinte már megszokott hogy kettőt mindig leoszt.Arshavin ismét kezd játékosként viselkedni, ma csak dícsérni lehet. Fabregas két olyan labdát adott, melyre virágot lehet adni.

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy, Wilshere, Song, Fabregas, Arshavin, Walcott, Van Persie

Pad:

Bendtner, Denilson, Eboué, Almunia, Chamakh, Gibbs, Squillaci

Játékvezető:

Chris Foy

 

Figyelem!Az oldal jelenleg is keres hírírókat! Ezen az oldalon tudtok több információt olvasni:

http://arsenalfan.hu/hirek/2011/02/11/hirirok-jelentkezeset-varjuk

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (200)

13 éve
Törölt felhasználó
jaja, jól nyomja:D nemtom vki mondta azt rólla h van olyan jó mint CR9 csak h mindig sérült.
13 éve
Törölt felhasználó
Thorton . Azért 15 meccs alatt 10 gól ,5 gólpassz nem semmi :D
13 éve
Törölt felhasználó
nemláttam sajna a mecset, de a lényeg h nyertünk:D biztos jól jáccot a csapat :) RvP-nek meg grat a gólokért :D a végén majd versenybe szál a gólkirálycímre:D
13 éve
Törölt felhasználó
off:
ajjaj ,fordított a Spurs a Suderland otthonában. Még kb 20 perc van a meccsből!
13 éve
Törölt felhasználó
"Wilshere-tól én ma nem dobtam el az agyam. Szerintem nem nagyon találta a helyét,ahogy Denílson sem. Bendtner se volt a csapat számára hasznos,egyénileg meg szintén nem remekelt. A beadásaink pocsékak voltak, amik szerintem a barca ellen jól jönnének. De én is szoros meccsre számítok."

Ez a szurkoló nem tudom melyik meccset nézte! Jack volt a meccs egyik legjobbja!

Szólj hozzá