Múlt hétvégén az Arsenal 4-4-es döntetlent játszott a Newcastle United együttesével a St. James's Parkban. A mérkőzést egy combprobléma miatt kénytelen volt kihagyni Alex Song, míg Johan Djourou az összecsapás alatt szenvedett térdsérülést, s ezért el kellett hagynia a pályát.

A holnapi, Wolverhampton elleni bajnoki előtt Arséne Wenger mindkét játékost illetően jó hírrel szolgált: a kameruni középpályás és a svájci bekk is vizsgálatok elé néz még a mai nap folyamán, ám mindkettejük hétvégi játékára van esély, Song szereplésére olyannyira, hogy a francia szakember szerint 90% az esély arra, hogy játékképes állapotban van.

A Professzor Samir Nasri állapotáról is beszámolt, elmondta, hogy jól halad a zseniális francia felépülése, már edzésbe állt, s egy héten belül már elég fittnek kell lennie ahhoz, hogy visszatérhessen a pályára.

További hírek, hogy Denílson felépült kisebb sérüléséből, s újra készen áll játékra, valamint szintén pozitív, hogy a nemzetközi barátságos mérkőzések során senki sem dőlt ki a sorból az Arsenal játékosai közül.

Frissítés: Djourou megfelelt a vizsgálatokon, s Song is fitt a játékhoz, viszont Tomás Rosicky összeszedett egy ágyéksérülést a cseh válogatott színeiben, így nem lesz ott a holnapi meccsen. Rajta kívül Diaby is sérült, de ő különben se játszhatna a Farkasok ellen az eltiltása miatt.

Cesc Fabregas és Robin van Persie sem szerepelt hazája válogatottjában a hét folyamán, de természetesen ők elérhetőek Wenger számára.

Továbbá Thomas Vermaelen rehabilitációja normális körülmények között folyik, s a belga védő egyre jobban van, körülbelül három hét kell neki még a felépüléshez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

13 éve
Törölt felhasználó
gondolom h vissza jön verma:D:D lesz az még vagy 2 hónap..
13 éve
Törölt felhasználó
Na igen még ott van Sagna eltiltása. Kiállította magát a Partizan ellen egy vitatott szituáció után. Egy újabb hiányzó lesz a védelemben. De nyugodtabb vagyok, mert Eboué sem most jött le a falvédőről. Ezért örülnék ha most pihenne Emmanuel. Most játszott az elefántok között szóval nem lehet meccshiánya.
13 éve
Törölt felhasználó
Jó hírek, mindenképpen játszatnám mindkét játékost, mert a Wolves elleni meccs legalább annyira fontos, mint a B*rcelona meccs. Mindkét játékos stabilitást ad a védelemnek, ez pedig nagyon fontos lesz a Wolves ellen, mert itt nem csúszhat be egy döntetlen (se), egyszerűen nem fér bele. Ráadásul már az MU-City meccs eredményének a tudatában fogunk pályára lépni. Hogy ez ösztönzi, vagy bénítja-e a csapatot, az már az srácok mentalitásán múlik.
13 éve
Ne feledjük el, hogy Sagnának eltiltása van. Mármint a Blben.
13 éve
Törölt felhasználó
Megmondom őszintén, engem jobban érdekel a bajnokság mint az idióta felsztárolt Barca elleni meccs.
Most hétvégén hazai pályán kötelező megverni a Wolves-t, bár nehéz lesz, mert elég szívós csapat.

Szólj hozzá