Az ArsenalFan.hu szerkesztői úgy gondolták, hogy a jövőbeli sikeres működésehez és a felhasználók igényeinek kielégítése érdekében további szerkesztőkre lenne szüksége az oldalnak.

Az oldalon az utóbbi időben csökkent a cikkek száma, ezt valószínűleg Ti is észleltétek. Úgy gondoljuk (mi is), hogy a mostani 'mélyrepülést' néhány új híríróval tudnánk újra stabil szárnyalásba átvinni.

Kérjük jelentkezzenek azok a felhasználók, akik úgy érzik;
-van napi szinten néhány óra szabadidejük,
-szeretnék magukat kipróbálni szerkesztőként,
-jól tudnak fogalmazni és a helyesírásukkal nincs gond,
-az angol tudásuk is elég jó ahhoz, hogy angol oldalakról fordítsanak le Arsenallal kapcsolatos cikkeket.

Amennyiben úgy érzed, hogy megfelelsz a fönt felsorolt 'kritériumoknak', nincs más teendőd, mint jelentkezni a lodicsaba [kukac] hotmail [pont] com msn címen, ahol részletesebb tájékoztatást kapsz az oldal dolgairól, szerkesztéséről és arról, hogyan lehetsz tagja az ArsenalFan.hu stábjának!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
ericcson, úgy emlékszem válaszoltam neked PM-ben, de az biztos, hogy néhány cikkben írtam h vegyél már fel az msnemre, mert olvastam az üzeneted... :)
13 éve
Törölt felhasználó
Clichy én már írtam neked "pár" hónappal ezelőtt ez ügyben, de nem válaszoltál, vagy nem is akartál, nem tudom. Most már nem aktuális az érettségi miatt. ;)

Az angol tudáshoz meg írjátok oda, hogy nem Google Fordító :D
13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=fBS3VHC12d8&feature=related ja ezt nézzétek meg, én már nagyon fel vagyok spannolva a szerda miatt :shut: :gulp:
13 éve
Törölt felhasználó
Asszem én is megfelelnék a legtöbb kritériumnak, a szabadidővel annyi a gond, hogy idén fogok érettségizni szóval ja... :D Amúgy minden nap gépezek, és a netezés 70%-ában Arsenalos oldalakat nézek :)
13 éve
Törölt felhasználó
Aron21, akkor hajrá :P :D

nigga: a mostani szerkesztők közül senki nincs benne a nyereményjátékban (oldal szerkesztő nem is nevezhet, ez benne van a játék szabályzatban is), de mivel te még akkor nem voltál szerk, mikor indult az 5. forduló, a 2. körben még ugyanúgy játszhatsz :)

Zsohi, vegyél fel msnre és megnézzük, hogy milyen stat frissítéseket tudok majd adni... van amit már Athlon csinál, de amit nem, azt csinálhatod te is ;)

jojoker08, általában esténként, 8-9 óra körül szoktam msnen lenni ;)

Szólj hozzá