Hírek /

Hírírók jelentkezését várjuk

Az ArsenalFan.hu szerkesztői úgy gondolták, hogy a jövőbeli sikeres működésehez és a felhasználók igényeinek kielégítése érdekében további szerkesztőkre lenne szüksége az oldalnak.

Az oldalon az utóbbi időben csökkent a cikkek száma, ezt valószínűleg Ti is észleltétek. Úgy gondoljuk (mi is), hogy a mostani 'mélyrepülést' néhány új híríróval tudnánk újra stabil szárnyalásba átvinni.

Kérjük jelentkezzenek azok a felhasználók, akik úgy érzik;
-van napi szinten néhány óra szabadidejük,
-szeretnék magukat kipróbálni szerkesztőként,
-jól tudnak fogalmazni és a helyesírásukkal nincs gond,
-az angol tudásuk is elég jó ahhoz, hogy angol oldalakról fordítsanak le Arsenallal kapcsolatos cikkeket.

Amennyiben úgy érzed, hogy megfelelsz a fönt felsorolt 'kritériumoknak', nincs más teendőd, mint jelentkezni a lodicsaba [kukac] hotmail [pont] com msn címen, ahol részletesebb tájékoztatást kapsz az oldal dolgairól, szerkesztéséről és arról, hogyan lehetsz tagja az ArsenalFan.hu stábjának!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

9 éve
ericcson, úgy emlékszem válaszoltam neked PM-ben, de az biztos, hogy néhány cikkben írtam h vegyél már fel az msnemre, mert olvastam az üzeneted... :)
9 éve
Törölt felhasználó
Clichy én már írtam neked "pár" hónappal ezelőtt ez ügyben, de nem válaszoltál, vagy nem is akartál, nem tudom. Most már nem aktuális az érettségi miatt. ;)

Az angol tudáshoz meg írjátok oda, hogy nem Google Fordító :D
9 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=fBS3VHC12d8&feature=related ja ezt nézzétek meg, én már nagyon fel vagyok spannolva a szerda miatt :shut: :gulp:
9 éve
Törölt felhasználó
Asszem én is megfelelnék a legtöbb kritériumnak, a szabadidővel annyi a gond, hogy idén fogok érettségizni szóval ja... :D Amúgy minden nap gépezek, és a netezés 70%-ában Arsenalos oldalakat nézek :)
9 éve
Aron21, akkor hajrá :P :D

nigga: a mostani szerkesztők közül senki nincs benne a nyereményjátékban (oldal szerkesztő nem is nevezhet, ez benne van a játék szabályzatban is), de mivel te még akkor nem voltál szerk, mikor indult az 5. forduló, a 2. körben még ugyanúgy játszhatsz :)

Zsohi, vegyél fel msnre és megnézzük, hogy milyen stat frissítéseket tudok majd adni... van amit már Athlon csinál, de amit nem, azt csinálhatod te is ;)

jojoker08, általában esténként, 8-9 óra körül szoktam msnen lenni ;)

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek