Samir Nasri és Theo Walcott egyöntetűen azon az állásponton vannak, hogy vsapattársuk, a mindössze 19 éves Jack Wilshere előtt nagyszerű jövő áll.

A fiatal angol középpályás ebben az évben robbant be az Arsenal klasszikus kezdőcsapatába, és egyre jobban teljesít. Bár a nyáron már bemutatkozhatott az angol nagyválogatottban, Magyarország ellen, a következő bevetéséig egészen mostanáig várnia kellett.

A magyar válogatott elleni meghívójával ő lett a 10. legfiatalabb játékos, aki valaha pályáraléphetett az angol felnőttcsapatban.

"Nagyon kedvelem Jacket, mint játékos, egyszerűen sosincs megijedve az előtte álló dolgoktól." - mondta Nasri.

"Kedvelem a hozáállását, egy picit saját magamra emlékeztet, amikor fiatalabb voltam. Nagyszerű tehetség, pokolian izgalmas évek állnak előtte."

"Nagyon tisztelem őt, mert egy nagyon tehetséges játékos, mindig igyekszik előrefelé játszani a labdát. Ilyen korban még nem szokás ennyire felhőtetlenül élvezni a játékot, főleg a nyomás miatt, de ő nagyon higgadt, csak teszi a dolgát." - tette hozzá a francia.

Theo Walcott is hasonló véleményen van.

"Jack rendben lesz szerdán. Megvan az egészséges önbizalma, heti szinten játszik az Arsenalban, félelem nélkül. Fantasztikus bal lába van, és egy álom, hogy vele játszhatok."

"Ha meg kapja az esélyét Capellótól, biztos vagyok benne, hogy mindkét kezével meg fogja ragadni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

13 éve
Törölt felhasználó
Bendtnerék úgy szopatják az angolokat h még talicska se kell... walcott eddig adott 1 gólpaszt bár a szeme bánta. nem jáccanak rosszul az angolok, de jól se.
13 éve
Törölt felhasználó
azé mondtamxDDDD
13 éve
Törölt felhasználó
Fabre! Wenger 1 hete mondta, hogy nem bolondult meg, hogy 20 nál többet adjon ki egy játékosért. ;) Ők meg állítják, hogy 30 at ajánlottunk ? No comment...
13 éve
Törölt felhasználó
szerintetek mennyire lehet igaz az hogy 30 milliót ajánlottunk pepé-ért? az AS irtaxDDD
13 éve
Törölt felhasználó
A Leyton Orient elleni meccs időpontja: 2011. február 20., vasárnap
17:30

Szólj hozzá