A Liverpool csapata 35 millió fontot költött a Newcastle ex-csatárjára, Andy Carrollra, ám Arséne Wenger nem adna ki senkiért ennyi pénzt.

A Vörösök továbbá megszerezték az Ajax csatárát, Luis Suarezt is 23 millióért, ám a csúcsot a Chelsea tartja a maga 50 millió fontjával, akik épp a liverpooli gárda csatáráért, Fernando Torresért adtak ki ennyit.

Ancelotti megvásárolta még David Luizt is a Benficától, akiért 25 milliót sem sajnáltak a Kékek, ám az Ágyúsok trénere értelmetlennek tartja az efféle nagy költekezéseket.

Ha megnézed az átigazolási rekordokat, sosem költöttünk 15 milliónál többet egy játékosra.

-nyilatkozta Wenger.

Mindig aktívak voltunk a piacon, és ha lehetőség nyílt rá, hogy megszerezzünk egy játékost, megtettük a szükséges lépéseket, de sosem voltunk rossz helyzetben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

13 éve
Törölt felhasználó
ericsson! modod h jobban orulnenke a tartozasnak. szurkolo kent inkabb nyerjunk kupakat.egy szurkolonak az a legfontossab.mint egy igazgato mashogy gondolkoznek de igen en a kupat valasztanam
13 éve
Törölt felhasználó
azzal egyetertek h 40-50-70 millakat nem lenne szabad jatekosokra kolteni.de 15nel sokkal tobbet kene koltenie egy "nagy" csapatnak.nem kene sajnalni a penzt egy jo jatekosert kb 25 millaig.ott meg lehet allni
13 éve
Törölt felhasználó
Az igaz, hogy minden a pénzről szól. De nem hiszem, hogy az Arsenalnál meglennének elégedve ezzel a teljesítménnyel(6 év kupa nélkül). A klubbvezetés célja ,hogy minél népszerűbb és sikeresebb legyen egy csapat. A klubbok 3 fö bevételi forrásból gazdálkodnak: A stadion jegybevételei (itt nincs hova fejleszteni, hiszen szinte mindig telt ház van) ,a tévés közvetítési jogok( itt táblázaton elfoglalt hely alapján illetve a kupákban is a legtovább jutó csapatoknak osztják le a a nagy zsozsót, tehát itt bőségesen lehet még keresni pénzt, a PL győztes több mint 10 M fontot kap stb), a harmadik pedig a mez és relikvia eladásból( aminek a többszörösét is kaszálhatnánk, ha bajnokok vagy kupagyőztesek, vagy legalább valaki gólkirály lenne egy játékosunk, ugyanis aki nyer valamit az szerepel az összes sport újság elején, arról készül poszter, és az lesz a példaképe, a még szurkolói hovatartozása felől bizonytalan kissrácoknak, ezek nem mi vagyunk egyelőre). Kizártnak tartom, hogy Gazidis azt mondta Wengernek , hogy jó ez az "olcsó" nyeretlenség! Egyértelmű, hogy nyerni kell idén valami kupákat( a liga kupa mellett még valamit),mert így sokan elfordulhatnak a csapattól, persze nem mi, hanem a kevésbé fanatikusabbak . akik gyereke mondjuk CR-nak vagy Messinek a képét látja lépten nyomon , nem Arsenal mezt fog kérni karácsonyra, hanem Real mezt, mint az egyik haverom sráca is csinálta. Trófeákra fel, mert értünk kell nyernie a csapatnak(na meg a győzelmi bónusz pénzért is)!Nagyon várom a holnapi meccset , végre adja a digi!
13 éve
Törölt felhasználó
Végülis igaza van Wengernek, nem költöttünk többet 15 milliónál de nem is nyertünk semmit 6 évig. Sajnos be kell látni, manapság ha egy csapat nyerni akar egy premier ligát, bajnokok ligáját, akkor komoly pénzt kell fordítani az erősítésekre. Szerintem már közel nem az a helyzet mint 10 éve, már nem igazán lehet hozzávetőleg kis pénzből bajnok csapatot építeni. Vagy legalábbis én meglepődnék ha volna egy olyan csapat amelyik évről évre ott volna az első 2 között a bajnokságban úgy hogy soha nem költ 10-15 milliónál többet. Amit Wenger csinál, hogy kineveli a sztárjátékosokat, ez sem jó, mert egyik az, hogy nehéz egyben tartani a csapatot, a másik meg hogy nem kevés idő mire elérik azt a szintet, hogy bajnokságot tudnak nyerni.
13 éve
Törölt felhasználó
Mit gondoltok ,ha hétvégén esetleg kikapunk( mert benne van) ,és a Manchester nyer( mert ez több mint valószínű, bár erősen fohászkodom ez ellen) ,akkor 8 pontos hátrányból fellehet állni ,egy ilyen csapat mögött?

Szólj hozzá