Hírek /

Song kihagyja a Newcastle elleni mérkőzést.

Arsene Wenger elárulta, hogy Alex Song nélkül utazik a csapat Newcastle-be, miután az Everton ellen egy rúgást kapott a combjára.

A professzor azonban jó hírekkel is szolgált, ugyanis Theo Walcott felépült kisebb bokasérüléséből. Továbbá az edző beszélt Samir Nasri és Thomas Vermaelen állapotáról is. A belga védő szeptember óta nincs bevethető állapotban, de Wenger már látja a 'fényt az alagút végén'.

Alex Songnak van egy csúnya rúgása, igen. Úgy gondolom, hogy a szombati mérkőzést kihagyja.

- árulta el a menedzser.

Walcottal kapcsolatban jó híreink vannak, ugyanis ő elérhető.

 

Ahogy mondtam Samir Nasri visszatérése 21 napot, vesz igénybe, ami 3 hetet jelent. Thomas Vermaelen felépülése nagyon jól halad, így ő 3-4 hét múlva visszatérhet.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

9 éve
Törölt felhasználó
Song, Nasri és Vermaelen... Nagyon hiányozni fognak a csapatnak, félek a holnapi meccstől, de nyerni KELL!
9 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Eboué sose játszott csatárt, max. szélsőt, a kettő nem ugyanaz, főleg az Arsenal felállását tekintve. Sok oldalú játékos, de azért ne essünk túlzásokba ;)
9 éve
Törölt felhasználó
Én arra vagyok kíváncsi ,hogy Arshavin Everton elleni góljával elkezdődött-e valami?! Ha valaki pótolni tudja Nasrit,az Ő lehet! .Reméljük ,hogy Wenger igazat mond és mindenki időben visszatér! egyedül Rosicky formán kívüli játéka bánt!Mert tudom ,hogy ő is tudna többet!
9 éve
Törölt felhasználó
hát ahhoz képest hogy tegnap még járni sem tudott Song...olcsón megúszta hogy csak 1 meccset kell kihagynia.Amúgy ebből a Nasri sérülésből akár jól is kijöhetünk egy kis szerencsével.jó persze a sérülés sosem jó.De ha belegondolunk ha kikapunk a barcátol és kiesünk a bl-ből akkor marad 3 front!de Nasrinak 3 hét pihenője lesz és a pl hajrájában jól jöhet egy friss Nasri!előfordúlhat hogy jobban össze tudja majd szedni a csapatot mint mondjuk Fabregas, aki jelenleg is fitt, de az ő lábaiba is egyre több meccs lesz, és amíg Nasri pihen, addig neki vezetnie kell a csapatot a barca ellen a newcastle- ellen és a következő mérkőzéseken is.és emiatt tőle sem elvárható hogy mindig a csúcson legyen, lehet as szezon végére teljesen kimerül vagy ne adja isten lesérül.mindenesetre a Newcastle elleni meccs nagyon kemény lesz.Go Gunners
9 éve
Törölt felhasználó
remélem nem lesz ismét sérülés hullám..

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek