Lukasz Fabianski kihagyja a szezon hátralévő részét.
A lengyel kapus a Manchester City elleni mérkőzés előtt szedett össze egy vállsérülést, még január elején. A hálóőrt sajnos műteni kell, mivel fájdalmai nem enyhültek.

Rossz híreink vannak Fabiasnki-ról, mivel sebészeti beavatkozást kell végrehajtanunk rajta.

- mondta Wenger.

Miután megvizsgálta őt néhány specialista, úgy döntött, hogy Németországban megműtik. Ez azt jelenti, hogy a szezonjának vége van.


Almunia nem rég tért vissza sérüléséből, de Szczesny is bebiztosította már a helyét az Arsenal-ban. Wenger elárulta, hogy a fiatalabbik lengyel fog védeni a Newcastle ellen.

Jelen pillanatban Almunia és Szczesny fog versengeni egymással. A következő mérkőzésen Szczesny fog védeni.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Lehet rá számítani, hogy Szczesny a lengyeleknél is átveszi Fabianski helyét.
13 éve
Törölt felhasználó
sajnálom pedig most össze jött neki...hát így már lehet löttek h ő legyen az első számú kapus..
13 éve
Törölt felhasználó
Bendtner rohadt jó csatár csak egy baja van. Sosem tudja jól átvenni a labdát. A fejjátéka az egyik legjobb a PL-ben, a lövőtechnikája is ott van a topban, de ritkán tudja jól átvenni a labdát. Labdaátvételben a PL legrosszabb csatárai közt van, de amúgy mondom. Nagyon jó csatár ő csak a labdaátvételeivel nagy gondok vannak.

A videók alapján Inzaghihoz tudom hasonlítani. Ő volt a pályafutása során lesipuskás. A videón remekül lehet látni, hogy a labdát nem tudja átvenni,de ha átveszi akkor kegyetlen gólokat lő.

http://www.youtube.com/watch?v=s-jksQsFcMQ&feature=related

13 éve
Törölt felhasználó
Azért a keddi ollózás szép volt Bendőtől, kár hogy nem lett gól. Amikor már én is kezdem hajtogatni, hogy adjuk már el, mindig csinál valami szépet, és dilemmába esem, hogy lehet hogy egyszer beérik és itt kellene tartani. De aztán eszembe jut Henry jó pár megmozdulása és rájövök, hogy el kellene adni a p****ba:D
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson: pedig méretre odavaló, és amúgy is elsőrangú útakadály lehet belőle. A labda meg úgyis csak zavarja... :D

Szólj hozzá