A lengyel sport.pl értesülései szerint Lukasz Fabianski vállsérülése olyannyira komoly, hogy a fiatal hálóőrre akár operáció is várhat.

Fabianski a január elején lejátszott Manchester City elleni rangadón sérült meg, és állítólag maga a sérülés is súlyosbodott a mérkőzés folyamán. A hírek szerint a lengyelt szerdán fogják ismételten kivizsgálni, ahol döntés is születik az esetleges operációt illetően.

Arséne Wenger sérülésjelentéséből kiderült, hogy a kupameccseken pihenetett Fabianski már a hónap végén is visszatérhetett volna, ugyanakkor a 25 éves lengyelt valószínűleg továbbra is fájdalmak hátráltatják az edzéseken.

Ezen hírek mellett szólnak Wenger szavai is, amikor a francia menedzser arról beszélt, hogy jelenleg Wojciech Szczesny a klub első számú kapusa, s hogy a vasárnapi FA Kupa meccsen a fiatalabbik lengyelt pihentették, s szeptember óta ismét a keretben találta magát a korábban elvágyódó Manuel Almunia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (122)

13 éve
Törölt felhasználó
A Chelsea sztem is pontot fog veszíteni és remélem hogy az Aston Villa is x-el az Mu-val.
13 éve
Törölt felhasználó
fecc04: A Sunderland meglepően jó. Szinte észrevétlenül menetel :) Remélem elverik a Chelseat, de a hétvégén a Pool is verje el, hogy aztán vérben forgószemekkel menjenek neki a kékek a Unitednek :D
13 éve
Törölt felhasználó
Nem rossz kezdő, Nasri hiányozni fog, de ennek nem szabad kihatni a csapatra!

Mit gondoltok, a Chelsea elhozza a 3 pontot a Sunderland-től? Én szinte esélytelennek tartom...
13 éve
Törölt felhasználó
Az EU meg gondolom betippelte a kezdőt :D
13 éve
Törölt felhasználó
Várható kezdő: Szczesny, Clichy, Koscielny, Djourou, Sagna, Wilshere, Song, Fabregas, Walcott, van Persie, Arshavin

Cserék: Almunia, Gibbs, Eboue, Rosicky, Bendtner, Chamakh, Diaby.

Szólj hozzá