Arséne Wenger előzetes tájékoztatása szerint Samir Nasrinak három hetet kell kihagynia a Huddersfield elleni meccsen elszenvedett térdín sérülése miatt.

"Úgy tűnik, hogy Nasrinak komoly térdín sérülése van, ez általában három hét kihagyást jelent. Majd még meg kell vizsgálnunk őt részletesebben, ha szerencsénk van, akkor már két hét múlva rendben lehet." - mondta Wenger.

"Kétségtelenül hatalmas érvágás ez nekünk, de hogy mennyire is pontosan, azt majd az idő megmondja. Pontosan három hét múlva játszunk a Barcelonával, szóval ha engem kérdeznek, akkor sanszos, hogy ki kell hagynia a katalánok elleni mérkőzést."

Nasri játéka azért is volt meglepetés Wenger részéről, mert a francia hét helyen is belenyúlt az Ipswich ellen látott kezdőcsapatba.

"Igen, kétségtelenül megbántam azt a döntésemet, hogy játszatom őt, az első terv valóban az volt, hogy Rosicky kezd, de ő túl gyengének érezte magát a betegsége miatt."

"Szóval kockáztattam Nasrit illetően, és megbosszulta magát. Ugyanakkor az állást ismerve úgy lehet, kénytelen lett volna amúgy is beállni, s mivel a sérülése a kezdést követően 25-30 perc múlva jött, akkor is meg lehetett volna a baj, ha csak csereként áll be."

"Nehéz lesz megjósolni a hiányát, de sajnos most olyan időszakban vagyunk, ahol sok meccsen játszunk, így minden elveszett játékosunk óriási nehézséget jelent."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

9 éve
Törölt felhasználó
Oké tegyük fel igazatok van és Bendtner nem kell mondjuk Wenger el is adja. Kinézitek belőle hogy vesz valakit abból a pénzből amit Bendtner-ért kap? Mert én baromira nem....1 kh mindenképpen kellet volna és Samba lett volna a legjobb megoldás vagy Sakho. Sakho-nak láttam pár meccsét elképesztően jól végzi a dolgát és fiatal Francia. Amúgy én nem haragból irtam amit irtam csak vélemény nyilvánítás volt. De utólag amit "eriCesc" irt teljes mértékig egyet értek vele. mert valóban amit néha Bendtner csinál a pályán helyzet kihasználásra gondolok az valami undoritó. Ebben a szezonban azért látszik a javulás jelei de lehet hogy már késő. Csatárposztra 1 személyt tudnák emliteni az pedig Henry ő egy igazi ágyús ikon szerintem vissza jönne még 1-2 évre hozzánk és ahol a karrierje igazán elindult onnan vonulhatna vissza. Sok szurkolót boldogá tenné Wenger legfőképp engem. Imádom a játékát. De nem fog visszajönni sajnos csak 1 álom marad. ÜDV!
9 éve
Törölt felhasználó
És megint nem vettünk senkit!
Ezt mondtam hogy ez az Andy Carrol hatalmas játékos erre megvette a pool.
Istenem hát szinte bárkit megtudnánk szerezni,ja megint zsákbamacska lesz h lesérül e megint sok alap játékos avagy nem!
Nem pesszimizmus de bátor Wenger!
Jólvan a pl cím kell és a liga kupa,a többi nem reális!
ha erre a kettőre rá állunk!
Torres a chelseban?
9 éve
Törölt felhasználó
Cefregunner!

én neked igazat adok a leírtakba mindenbe, kivéve 1 dologba, egyetlen egy dologba. h wenger ideje lejárt. nem , nem járt le egyáltalán, még előtta van 4-5 év és remélem h az arsenalnal, csak vkinek rákéne vezetni arra h ne az óvodából igazoljon, hanem az első osztályból. ő azt várja h ezek a fiatalok felérjenek, de most képzeljétek el, lenne 1 roonenk, vagy 1 torresunk, rvp mellet, meg a közép pályán sérülés mentes lenne, és fabregas, nasri, arshavin,walcott 4-es, védelembe meg a 2 szélső hátvéd abszolút kiválló, meg verma nem lenne sérült és mellete lenne 1 190 centis 85-90 kilós debbela védő, meg 1 rendes kapusunk, hát micsinálna azokkal wenger? evvel a csapattal, kis vékony kölykökkel teli csapattal micsinál? folyamatosan a bajnoki címre esélyes csapat. most képzeljétek el, megkapná a real madridot, szerintem szarrá vernék a barcát bármenyire is real ellenes vagyok. vagy megkapná a chelse-at , olyan veretlen csapatot csinálna belőlle hogy csak na. de ő nem erre hajt, ő evvel a csapattal akarja megnyerni mindezt. a szakértők vmit láttak benne amiért neki adták az évtized edzője címet, és ezt énis látom benne, az akarást, meg senkise bánik úgy a játékosokkal mint ő, egyedül avval van a gond h makacs és senkire se halgat, mert nemhiszem h pat rice mondja neki h , de wengerkém hát van 50 millánk, hülye vagy h játékosokat akarsz venni? hát nehogymár... akkor miből megyünk nyaralni a nyáron?:O , hát hagyyá má. wenger 1 makacs ember, aki senkire se hallgat, olyan másod edző kéne vagy vki aki megmondja neki a tutit, és jó hatással van rá. vagy az igazgatóságnak a kezébe venni a dolgokat, tudtommal az igazgatóság bármikor hozhat saját döntést, megszabják h ne ittvan 20 milla, kűdjed a csekket a PSG-nek. és cső. de az igazgatóság is h-h nem szól bele. na de mind1, nekem cirka ennyi a véleményem:D písz
9 éve
Törölt felhasználó
Gabe19!

Nem fogok minden általad leírtra reagálni,persze hogy béke van,hisz egy klubbért dobog a szívünk!
Ez a fórum célja,hogy megbeszéljük vitassuk ezeket a dolgokat!
Istenem engem nem érdekelnek a statisztikák,de könyörgöm mikor más klubbok Anelka Drogba Rooney Torresekkell rendelkezik,mit érünk mi ezzel a flegma Bendtnerrel,igen középcsapatba való nem hozzánk,tudom hogy fáj de ez az igazság!
És hogy a top ba tartotta Wenger ezt a fiatal csapatot az nagy teljesítmény?
De akkor teszem fel a kérdést!
A focit mire játszák?
Miért vannak szrukolók?
Miért van átigazoláis piac?
Mire jó erőstínie a keretet?
Miért jó egy gyenge kerettel 6-ik éve erőltetni azt a dolgot ami már kiderült nem jön össze!
Jegyzem meg idén történhet meg h kupát nyerünk,de Wenger a Chelsea elleni liga kupa döntőre is b csapatot küldött ki ennyi esze volt!
Az a helyzet hogy még mindig nem tanult a hibáiból!
Néha azt gondolom hogy szép volt nagyszerű volt lejárt az ideje az öregnek!
Nem kell pocskondiázni engem,aki reálisan látja a dolgokat az igazat ad nekem!
Aki álom világban él,hogy nincs pénz meg ilyenek az meg csak higyjen benne továbbra is !Nevetséges hogy most sem igazoltunk senkit!
Még mindig tartom az álláspontom tehetséges jó keret,de gyenge akkor is!
Férfiak sportja nem gyerekeké!Ezt nehéz megérteni?
9 éve
Törölt felhasználó
Cudar! "vágja a hülye szurikáta fejeket" XD :D - most, hogy mondod :D

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek