Az Arsenal bejelentette a hírt, miszerint Carlos Vela, aki korábban már az Osasuna és a Salamanca csapatánál is szerepelt kölcsönben, 2011 májusáig a West Brom gárdáját fogja erősíteni. 

Az ifjú támadó eddig 62 alkalommal lépett pályára, s 11 gólt szerzett az Ágyúsok színeiben, akikkel 2009 decemberében új, hosszútávú szerződést kötött.

Arséne Wenger, az észak-londoniak menedzsere így kommentálta az eseményt:

"Carlos egy minőségi játékos, de mivel nagyon sok támadónk van jelen pillanatban, nem kap annyi lehetőséget, mint amennyit megérdemelne, s neki szüksége van a játékra."

Vela 2005-ben hozzásegítette Mexikót az U17-es Világbajnokság megnyeréséhez a torna legeredményesebb játékosaként, s azóta már a felnőtt válogatottnak is fontos tagja: 33 pályára lépés, 11 gól, s a dél-afrikai Vb-n való szereplés áll mögötte hazája színeiben.

Az Arsenalnál mindenki sok sikert kíván Neki a West Bromnál eltöltendő időszakára!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (263)

13 éve
Chamakhhal az a baj, hogy nem játszik. Amúgy meg húzott már ki ő is bennünket.
13 éve
Törölt felhasználó
Remélem belegondoltatok, hogy ha Bendtner nem játszik akkor úgy kivertek volna minket mint a szar. Ha ő nem harcolja ki a tizenegyest és nem lő egy gólt akkor akkorát égünk mint a fene. Így is égtünk, de azért nem bőgtünk le nagyon mert nyertünk.

Úgy beszéltek róla mint ha ő játszott volna a legrosszabbul. Gólt lő az Ipswitch ellen, most is gólt lő. Minek akkor szidni ? Az elmúlt 2 meccsén 2 gól egy tizenegyes. Viccek azok az emberek akik ezek után is el akarnák innen tüntetni.


Lehet itt isteníteni Chamakhot, hogy mennyivel jobb, de én nem ő húzott ki minket a szarból az Ipswitch ellen és most is.
13 éve
Törölt felhasználó
N3O14 egy az egybe egyetértek :)
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson, jóvan de Denilson egy izomállat, ő mindent túl él:D:D
13 éve
Törölt felhasználó
Dehogy lesz ez 3-4 hét. Remélem 1 hét. A múltkor is 4 hetet mondtak és 1 hét alatt felépült. Nem tűnt egy nagy sérülésnek. Ha Denilson túlélte akkor kizárt, hogy 3 hét legyen neki.

Szólj hozzá