Az Arsenal Január 12.-én vereséget szenvedett az Ipswitch-el szemben, egyetlen gól született, amit nem más mint Priskin Tamás juttatott a hálóba, ezzel esélyt adva a csapatának a továbbjutásra.

A Mai napon az Arsenal ismét 3 gólos győzelmet aratott, először Bendtner lőtt pazar gólt, egyéni teljesítménye mesébe illő volt, aztán érkezett Koscielny fejese, melyet Arshavin kanyarított szögletből, majd pedig a kegyelemdöfés, Fabregas játszott össze pompásan Arshavinnal, aki gólpasszt adott, a csapatkapitány pedig egy köténygóllal tett pontot az I-re.

Az Ágyúsok csakis olyan csapatot kaphatnak (Birmingham vagy West Ham) akiket az Arsenal biztosan le tud győzni. Egyetlen gól elég lehet ahhoz, hogy a 6 éve tartó kupa nélküli sorozat megforduljon, és ismét jöjjenek a trófeák az Arsenal háza tájára.

Hivatalos Kezdő:

Fabregas, Arshavin, Bendtner, Van Persie

Pad:

Shea, Nasri, Walcott, Song, Eboue, Gibbs, Chamakh

Játékvezető:

Mark Hasley

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (306)

13 éve
Törölt felhasználó
mért is?
13 éve
Törölt felhasználó
A cikkhez kapcsolt kép igen csak irritáló... én ezt a képet nem tenném ki sehova, soha többet. >:(
13 éve
Törölt felhasználó
Lansbury és Eastmond kölcsönben van. Eastmondot most adtuk kölcsön a Milwall-nak.
13 éve
Törölt felhasználó
Szczesny-Eboué-Squillacci-Miguel-Gibbs-Denilson-Eastmond(ha nincs kölcsönben)/Diaby ha esetleg felépül/Wilshere-Bendtner-Rosicky-Arshavin-Chamakh
én ilyne kezdővel állnék ki, d emég azt is megkoctatnám, hogy esetleg Shea álljon a kapuban, mert azért Szczesny nem kicsit kapott az geyik Ipswitchitől:D
13 éve
Törölt felhasználó
bendő chamak és arsha szerintem kezdeni fog vasárnap mert kedden nem. fabregas/nasri meg akkor ha rosi nem áll készen.védelemben én is pihentetném a 2 kh-nkat szélen meg eboue gibbs középen meg denilson és vmi fiatal.

Szólj hozzá