A SkySports legfrisseb értesülései szerint, maga Arséne Wenger is megerősitette, hogy megszeretnénk szerezni a Southamption 17 éves szélsőjét. Mark Chamberlain [a játékos legendás édesapja] szerint a fiának a legideálisabb választás az Arsenal lenne.

 

Chamberlain hasonló utat járhat be tehát mint Theo Walcott, aki annak idején szintén a Southampton csapatából érkezett. Chamberlain 24 alkalommal lépett pályára az idei szezonban, és 6 gólt szerzett.

A játékos fejlődését a Manchester United és a Liverpool is figyelemmel kiséri, de nagyon úgy néz ki, hogy 10 millió font ellenében az Arsenalnak sikerül megszerezni a szélső aláirását.

 

Rajta vagyunk az ügyön, jelenleg még tárgyalunk a Southamptonnal

 

 

Mindent megpróbálunk megtenni azért, hogy a játékos hozzánk kerüljön. Nagyon kedvelem őt mint játékost.

- mondta Wenger

 

 

 

A menedzser, a játékstilus, és a fiatal játákosokkal való bánásmód miatt az Arsenal-t tartom a legjobb választásnak a fiam számára.

 

 

Theo már 100 meccset játszott a Premier Leagueben, mesterhármast szerzett az Angol válogatottban, ő egy nagyon jó játékos.

 

 

Alex egy kicsivel másabb játékos mint Walcott, technikásabb, és tud belső középpályást is játszani.

- mondta a játékos édesapja

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

13 éve
Törölt felhasználó
Nem várhatjuk el tőlük, hogy állandóan kikapjanak. Előbb vagy utóbb kijöttek volna a hullámból. Főleg most, hogy majdnem 2 hétig nem is játszottak. Csalódott vagyok, mert a Bolton ellen egy X et vártam volna.
13 éve
Törölt felhasználó
hát ezekkel történt valami...ramires 0-4
13 éve
Törölt felhasználó
anelka 0-3..... és jól játszik a cselszi... remélem az mu ellen is hasonló lesz majd az eredményük az 57. percben :)
13 éve
Törölt felhasználó
Hát nagyon össze kell kapniuk magukat a második félidőben, mert a Chelsea kettőt rúgott:S Pedig az első 10 percben csak nyomoztak a labda után, nagyokat szuszogva próbáltak minden erejükkel a védekezésre koncentrálni!

Ha a Boltonnak sikerülne a második félidőben azt a játékát hozni, akkor lehet még esélye! Különben nemigazán :/

13 éve
Törölt felhasználó
malouda 0-2 pff

Szólj hozzá