Van Persie-ről...

Visszanyerte a formáját. Teljesen fit volt már a múlt héten is, összességében remek teljesítményt nyújtottunk, így szerezhetett egy mesterhármast.

Az első félidei lehetőségekről...

A játékosaim egy kicsit frusztráltak voltak, mert nem tudtuk belőni a helyzeteinket, de lehengerlő futballt játszottunk az első félidőben. Egyre erősebbek vagyunk minden meccs után. Érdekesek voltak a helyzetek, mert beszorítottuk a Wigant, maga a mérkőzés is érdekes volt, s a játékunkat fantasztikus érzés volt nézni. Ezt folytatnunk kell.

A támadószekcióról...

Természetesen fontos volt, hogy Robin így játszott, de rajta kívül vannak még játékosaink. Előszöris reméljük, hogy a szezon végéig egészséges marad. Fontos, hogy megfelelő arányban játszon.

Az Ipswich elleni rotálásról...

Rotálni fogunk, nincs más választásunk. Kilenc mérkőzést játszunk januárban, ez a legtöbb, melyet valaha játszottunk. Ha megnézzük a decemberi eredményeinket, láthatjuk, hogy rotálnunk kell minden egyes meccsen. Fantasztikus játékosaink vannak, ezért nagyon fontos, mert nem játszhatsz ugyanazzal a kezdő tizeneggyel.

Van Persie pihenéséről...

Jól kezeli ezt a dolgot. Intelligens játékos, de persze játszani is akar. A Leeds ellen a padon ült, majd beállt és gólt szerzett.

A büntetőről...

Van Persie mindig is egy elsőosztályú tizenegyeslövő volt. Ami tegnap történt, nem fogja megváltoztatni a véleményemet. Úgy gondolom, hogy nehéz elvállalni, amikor a labda a földön van a büntetőterületen belül. Természetesen azt szerettem volna, ha a labda a hálóban köt ki.

A sok tisztázásról...

Egyre stabilabbak vagyunk a védelemben, rengeteget kérdezgettek erről engem. Talán az a tény, hogy a riporterek minden sajtókonferencián megkérdezik tőlem, hogy 'veszek majd védőt?' kényszeríti arra a bekkeket, hogy a sarkukra álljanak.

Egy esetleges erősítésről...

Nyitott vagyok, és ha egy megfelelő lehetőség adódik, vásárolni fogunk. Nem reménytelen a helyzet, van egy Vermaelenünk, aki nagy szerepet fog játszani a szezon végén, valamint van egy Squillacink, akoi talán a jövő vasárnap vissza is tér. Továbbá Song játszhat akár hátul is.

A megfelelő játékos megtalálásáról...

Az ilyet nem lehet két hét alatt megtenni, de jelenleg ennyi időnk van rá. Nem azért, hogy vásároljunk, hanem azért, hogy megtaláljuk azt a játékost, akire szükségünk van. Szerintem ha megnézzük azokat a játékosokat, akik játszanak - Djourou, Koscielny valamint Vermaelen is játszott már - mindig meg kell találnunk a megfelelő játékost. Bízzanak bennünk - ha van rá lehetőség, vásárolni fogunk, de ha nem szükséges, akkor a saját játékosainkkal fogjuk kipótolni a hiányosságokat, és nem erre fogjuk fogni, ha nem nyerünk trófeákat.

Arról, hogy érdemes-e többet költeni...

A kérdésnek van értelme, de a gyakorlatban ez nem így működik. Van pénzünk, nem ezért nem igazolunk, csupán még nem találtuk meg a megfelelő játékost. Megvan a szükséges pénz, ha költeni akarunk, de azok a játékosok, akikkel összefüggésbe hoztak minket, nem igazán elérhetőek. Jelenleg a legnagyobb gond a középhátvédeknél van, de kezelni tudjuk a helyzetet.

Cesc Fabregas teljesítményéről...

Kiemelkedően játszott. A meccs végén kicsit csalódott volt, mert nem tudott gólt lőni, de az a labda, amit a második gól előtt adott, egyszerűen elképesztő volt. A második találot olyan volt, amit megtudtam volna nézni újra és újra és újra, mert egy klasszis befejezés volt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
Én most egyáltalán nem a sérültekkel foglalkozok, hanem azzal, hogy jussunk túl az Ispwichen. De ehhez egy normális csapat kell, aki jó formában van és nem egy rossz formában lévő Arshavin féle csapat.
13 éve
Törölt felhasználó
Üdv,Sziasztok!

Arséne Wenger nm hiába lett a legjobb edző. Mindenkit megtud cáfolni maga igazával,politikájával ,és ez a zseniális az egészben. Mindenki szentül hitte (kritikusok)hogy még a legjobb négybe sem fog fog bekerülni,nem hogy még bajnokesélyes legyen a csapat,igaz sok van hátra, de akkor is .... Go, Go Gunners!!!

Yo Men! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Tegnap nagyon jó volt a csapat, kezdenek formába lendülni. Egy jó formában lévő Arsenal bárkit képes lehet le győzni. A hátsó alakzat remekül helyt állt az elmúlt meccseken, de tegyük gyorsan hozzá ,hogy Championshipes ill. kiesés ellen harcoló kiscsapatok nem túl nagynevű támadóival szemben kellett csak megküzdeni és nem Rooney, Drogba, Torres, vagy akár Bale szintű játékosokkal. A Wigan szinte alig lépte át a félpályát ,így nem nehéz jól teljesíteni, ha a középpálya mindent megszűr elöttük. Nagyon kéne egy jó védő ,mert most jó helyzetben vagyunk, és végre nyerhetnénk már valamit, Cahillt ide és akkor igazán jó lehet a védelem is! Remélem Wenger csak minimális rotálást fog az Ipswich ellen eszközölni, mert a Liga kupa nagyon kéne, nem lenne jó elbénázni egy teljesen felforgatott csapattal lásd Wigan ellen Decemberben. Inkább most játszon az első csapat és hétvégén pihenjenek a Huddersfield ellen, mert utána kedden fogadjuk az Evertont és az sosem séta galopp!
13 éve
Törölt felhasználó
Vhol olvastam, hogy nyaron mikor Wenger megkereste Vertonghent, allitolag az ugynokevel majdnem megegyeztek, de akkor meg a klub nem engedte. Viszont nyaron lejar a szerzodese. Squillaccit pedig csak ket evre igazolta Wenger. Lehet erre jarszik Wenger igy ingyen hozhatna el Vertonghent. Squillaccit pedig konnyen elkuldi.:-):-D
13 éve
Törölt felhasználó
Drogbáért meg nagyon érdeklődik a real

Szólj hozzá