AZ előző meccsek jól alakultak. Egy héttel ezelőtt a West Ham fogadott minket otthonukban, a Nasri-Van Persie- Fabregas tengely komoly közreműködésével 0-3-as eredményt jegyezhettünk, majd szerdán az FA kupa Leeds United elleni újrajátszott mérkőzésen ismét nagyobb részben Nasri, kisebb részben pedig Van Persie röpítette a csapatot a következő fordulóba.

Úgy tűnik, ha kevesebb a sérült, és a nagyok játszanak, jön az eredmény is.

Első ízben a Chelsea elpáholása 3-1-re, majd a Birminghami 0-3-as győzelem, eztán a 3 pontot ugyan nem hozó, de komoly játék a  Manchester City ellen, majd pedig a West Ham és a Leeds, valamint a Wigan Athletic elleni victory igazolja a tényt, hogy igenis lehet jól játszani, és a visszavárt játékosok, elsősorban Van Persie, képesek hozni a meccseket az elvárt módon, jó és szép játékkal. 

A mai napon az Arsenal a Wigan Athletic-kel találkozott, a már előző mérkőzéseken és pompásan játszó Robin Van Persie szimplán kivégezte a Wigant, mesterhármast ért el, annak ellenére, hogy kihagyott egy tizenegyest. Fabregas pompás labdákkal látta el a mezőnyt, ma elsősorban a masból érkeztek jobbnál-jobb indításai.

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Fabregas, Nasri, Van Persie, Walcott

Pad:

Gibbs, Arshavin, Chamakh, Bendtner, Denilson, Shea, Eboué

Játékvezető:

Kevin Friend

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (320)

13 éve
Törölt felhasználó
ericsson ha ez iy van akkor Koszinak es Songnalk mindenkepp bekene gyujtenie 1-1 sarga lapot mert egy Hudersfiel ellen nelkuluk is muszaly nyerni

a szezon masodiuk feleben nem 10 sarga lap utan jar az eltiltas????
13 éve
Törölt felhasználó
igen nos a liga kupába egy ilyen kezdőt tudnék elképzelni:
Szcesny
gibbs DJ kosi Sagna

Song

deni fab

rosy Rvp arsha


hát a huddersfield ellen télleg egy c csapattal is tovább kéne menni, de eezt a ligakupát nemszalaszthatjuk el
13 éve
Törölt felhasználó
Kiszámoltam ,h h áll a PL első 5 csapata vesztett pontok tekintetében!
Man.U:18,Arsl:23,Man.C:27,CFC:28,spurs: 31

A csapatok ennyi pontot hullajtottak el!Ezt csak érdekesség képpen írtam le.
És remélem a a Bolton ha nem is nyer hétfőn ,de egy X-et összehoz nekünk!
A a Liga kupáról még csak annyit ,hogy remélem !Wenger nem akarja ,h a félvilág rajtunk nevesen ,illetve h hosszú évek után nagy lehetőséget kapott a csapat!!Ezt ki kell használni! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Kedden simán kiállhatna az a csapat ami ma játszott, és ha félidőben 2vel vezetünk akkor mondjuk VanPersiet meg Nasrit le lehetne hozni, de ha egyzser hétvégén úgyis a Huddersfielddel játszunk, akkor ott majd pihen mindenki...Most meg adjanak bele mindent az Ipswich ellen, mert ha nem nyernek....Bele se merek gondolni h mi lesz... :shut:
13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya eddig nagyon jól muzsikálnak a védőink. Felteheti a kérdést Wenger a nagyvilágnak, hogy akkor minek védő ? Laci 1 hét és visszatér és Song is tud ott játszani. Nem létfontosságú a védő szerződtetése, csupán megnyugtató lenne ha egyel több lenne.

OFF: Songnak, Koscielnynek és Chamakhnak 4 sárgája van. Ha szereznek sárgalapot kedden akkor a hétvégén nem játszhatnak. És hát ismerve a védőink helyzetét kicsit nehézkes lesz ;)

Szólj hozzá