Arséne Wenger örömmel konstatálta, hogy a játékosai többé-kevésbé sérülésmentesen hozták le a szerdai, Leeds elleni FA-Kupa mérkőzést.

Mindössze két ágyús részvétele kétséges a szombati Wigan elleni összecsapáson, ám a francia szerint mind Marouane Chamakh, mind Denilson fitt és bevethető lesz a következő bajnokin. A brazil játékos a csípőjével bajlódik, az állapotáról csak a holnapi edzés után döntenek a csapat orvosai. A marokkói csatár azonban egészségesnek tűnik a mai tréninget követően.

Az Arsenal sérüléslistájáról a következendő két hétben elvileg két név tűnhet el, ugyanis Sebastien Squillaci térdínsérülése, illetve Abou Diaby vádlisérülése is a múlté. Az ugyanakkor biztos, hogy mindkettejüknek egy-egy hét kell a teljes felépülésig, így a Wigan elleni meccsen biztosan nem lépnek pályára.

Lukasz Fabianski vállsérülése ugyanakkor nem jött helyre, a lengyel kapusnak továbbra is nagyon fáj a testrésze a terhelésnél. Ennek kapcsán pedig Wojciech Szczesny továbbra is a kapuban maradhat.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
hm jó hír..legalább pihennek bár eddig is azt csinálták és így félő h RVP lesérül...
13 éve
De nem tudom mit lát Bendtnerben... Lehet, hogy Chamakh mostanság pontatlan - még annyi lehetőséget sem kap, mint Bendő - de legalább visszajár a középpályára és ez figyelemreméltó.
13 éve
Törölt felhasználó
ez borzalmas kép szegény Chamakhról:D am nagyon várom már, hogy újra lássam gólt ünnepelni, de Wenger Bendtnerben szerintem jobban bízik, vagy csak több játék lehetőséget akar adni neki.
Denilson meg jó játékos, csak játék lehetőség kell neki, hogy tudjon bizonyítani. ő legalább mer lőni, és azt elég jól csinálja!
13 éve
Törölt felhasználó
Szerencsénkre nem ők most a kezdőink, de azért örülök, hogy nincs komolyabb bajuk.
13 éve
Törölt felhasználó
Belanak jo lehetoseg hogy bebetonozza magat a kapuba Samak helyet lesz Bendo,denilson nem fog hianyozni egy vedo mondjuk jo lenne meeg
Rosickivel mi van??

Szólj hozzá