Theo Walcott szerint a szombati 3-0-ás győzelem a West Ham United ellen jól mutatja, hogy visszatért az igazi Arsenal azt követően, hogy az ágyúsok az azt megelőző két meccsen az elvárások alatt játszottak, ugyanis csak egy 1-1-es döntetlenre futotta tőlük a LEeds United ellen az FA Kupában, a Ligakupa elődöntőjének első fordulójában pedig nagy meglepetésre 1-0-ra ki is kaptak az Ipswich csapatától.

A Premier Ligában azonban már visszatért az csapatba Samir Nasri és Robin van Persie, és az eredmény is jött: a holland csatár két góljával, valamint Walcott találatával 3-0-ra győzött az Arsenal, így továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért a két manchesteri csapattal.

"Valóban nem a megszokott Arsenal volt a pályán az elmúlt két meccsen. Nem akarok tiszteletlen lenni a Leeds-szel és az Ipswich-el, de valóban jobb eredmény is alakulhatt volna a számunkra az ellenük játszott két mérkőzésen." - mondta Walcott.

"Az elmúlt két meccsen mentálisan nem voltunk rendben, de ez úgy tűnik, már a múlté. Továbbléptünk, a hangulat kiváló, nagyon élvezzük a játékot és szeretünk egymással játszani." - tette hozzá.

"Valóban volt egy kis vita az öltözőben az elmúlt két meccsen, de ez néha kell is, és nem csak miénkben történik meg. Nem is lenne egészséges, ha ez nem így lenne."

"Sokat tanulunk egymástól, s egyre több és több tapasztalatunk van a másikról, most már csak trófeákra kellene ez váltatni. Ez az év ugyanis a mi évünk lehet."

Walcott a West Ham elleni meccsen is kiharcolt egy büntetőt a csapatának, ami azért is nagyon érdekes, ugyanis a Leeds ellen is ő volt az, akiről büntetőhöz jutott az Arsenal - noha utólag elismerte, csak színészkedett a valós büntető előtti helyzetnél.

"Egyáltalán nem bántam meg, hogy megmondtam, ami történt. Őszinte játékos vagyok, és az is akarok maradni, főleg a csapattársaimmal, a menedzserrel, a személyzettel és a Leeds-el szemben is."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

13 éve
Törölt felhasználó
NÉHÁNY ÉV MÚLVA!!! (aláhúzva kiemelve 120-as betűmérettel)
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Ignasi Miquel a tartalékok csapatkapitánya, jó felépítésű játékos, ballábas, és a maga 193 cm magasságával néhány év múlva biztosan be fog férni az első csapatba is!
13 éve
Törölt felhasználó
az kicsit vicc lenne,ha nem vennénk új védőt -.-''
a tarcsiktól ne jöjjön védő,ha az Aston Villától kaptak egy 10 est...
eleve Dj nem fogja bírni a sorozatos terhelést,Kosi sem egy életbiztositás
én nemis egy hanem 2 "értlemes" védőt vennék
Bendőt/Velát kölcsönbe kp és csatársor rendben van..
13 éve
Törölt felhasználó
hm..vita az öltözőben..szerintem wengus ordibált mint az állat:D nem akar tiszteletlen lenni hm csupán igencsak le lettek nézve és ez sajnos megbosszulta magát..annyi szerencsénk van h nem a bajnokságban fordult elő..és h nem estünk ki egyik kupából sem ezáltal..bár tény így egyel több meccset kell játszanunk...és a west ham ellen végre láttam játékot is a csapatban
13 éve
Törölt felhasználó
OFF: A Caughtoffside.com értesülése szerint Wenger Mexesre hajtott rá és akarja a télen leigazolni. ( Ezzel egyenesen megcáfolja a justarsenal.com értesüléseit)

A Másik, az egy viszonylag rossz hír. Vermaelen nyilatkozta, hogy a Barcelona ellen már játszani akar, na meg azt mondta, hogy a szeptember 7.ei EB selejtezőn súlyosbodott el ennyire az állapota. Magyarul, ha 1-2 nappal előtte felismerik akkor nem játszott volna az Eb selejtezőn és akkor tényleg 10 napra dől ki és nem 8 hónapra... Mondta még, hogy a meccsen nem fájt a lába, csak utána derült ki, hogy már eleve sérülten játszott és arra a sérülésre sérült rá nagyon komolyan........ :(

Szólj hozzá