Arséne Wenger a piacon van egy középső védőért, miután Thomas Vermaelen visszasérült.

Az elmúlt napokban, az Arsenal menedzsere megerősitette, hogy körül fog nézni a januári átigazolási szezonban amennyiben Thomas Vermaelen vagy Squillaci sérülése nem javul.

A mester legutóbb, 2-3 hetet jósolt, Vermaelen felépüléséig. Mai sajtótájékoztatóján azonban nem állt szándékába megnevezni egy újabb dátumot.

"Vermaelen ismét visszasérült, jelenleg specialistákat kérdezgetünk a világ minden tájáról. Szerdán már többet fogunk tudni."

"Squillaci térdín sérülést szenvedett a Leeds elleni FA kupa találkozón. Ő rá ha minden jól megy akkor 2 hét kihagyás vár, rosszabb esetbe 3 hét."

A holnapi Carling Kupa meccsel kapcsolatba megjegyezte, hogy folytatja a rotálást, és ismét Szczesny fogja védeni az Arsenal kapuját.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

13 éve
Törölt felhasználó
Én úgy vagyok vele, hogy 3 hét múlva mindent tudni fogunk. De nem bánnám Sambát, mert csak PL játékos!
13 éve
Törölt felhasználó
Volt már olyan hír, hogy Samba iránt érdeklődik Wenger(sőt még ez sem jelentene semmit)? Nem hiszem, úgyhogy nem tudom, hogy ez a sok "Samba párti" honnan veszi, hogy ő itt fog kikötni, akár már most télen.
13 éve
Törölt felhasználó
na és ha Lacinál is "elnézik"A kiváló orvosaink a sérülés idejét?
vagy ha ő is visszasérül?
13 éve
Törölt felhasználó
azért még mindig ne éljük bele magunkat.
wenger nyilatkozatai között ott volt 2 dolog. az egyik h nem jelentkezett be sol-ért.a másik h csak akkor vesz védőt ha talál megfelelőt. ha nem akkor megoldja a tartalékosokkal azt a 2-3 hetet amig laci sérült.
tudjuk ez mit jelent aw nyelvén...
minden esetre azért legalább reménykedni van okunk:D
13 éve
Törölt felhasználó
Ramiról nemtudtam, sorry...de nem ő lett volna a megoldás, csak egy opció a sok közül...

Sakho sztem egy megfelelő ajánlat esetén szerintem jönne (de valszeg csak nyáron és drágán). Subotic-Hummels duót mondjuk most télen 100% hogy nemengednék el, Cahill,Richards,Verthongen drágák, Mertesacker marad ja,Hangelandot meg nemengedi a Fulham...
Ez a Saphic nem Arsenal-szintű.
Én személy szerint SAMBA párti vagyok (mint azt már néhányan tudják :) ),és nem is értem Wengert, hogy miért nemcsap le rá, mielőtt valamelyik nagycsapat licitál rá, pl. Cselzi, ahol gőzerővel védőt keres!
Összegezve: akik valóban elérhetőek jelenleg, és meg is vehetnénk: SAMBA(elakar menni),Upson(Westham kieső helyen van),Mexés(nemszámit rá a Roma),Ciani(minőségi,erős és robosztus, simán kilehetne vásárolni)...
:exclaim: :gulp:

Szólj hozzá