Bár a karácsonyi feszített időszakban több kritika is érte Arséne Wengert a túlzott rotálása miatt, a francia menedzser továbbra is kitart ezen döntése mellett.

Az elmúlt hetekben három naponta követték egymást a meccsek, és volt olyan, hogy egyik játéknapról a másikra Wenger 8-9 helyen is megváltoztatta az előző kezdőcsapatot.

A hétvégén az FA-Kupában is megkezdi szereplését az Arsenal, méghozzá a Leeds ellen, amely csapat tavaly az Old Traffordon ejtette ki a Manchester Unitedet. Wenger a találkozóval kapcsolatban elmondta, lesznek változtatások a Manchester City ellen pályáraküldött csapattal szemben.

"Továbbra is rotálni fogunk, nagyon sok változás várható. Nagyszerű lesz december óta ismét a soraink közt tudni Kieran Gibbset, és Emmanuel Ebouére is nagy szükség lesz az elkövetkezendő periódusban, mert Sagna három meccsig fel van függesztve."

"Egyelőre még pontos csapatot nem tudok adni, mivel a konkrét változtatás még az én fejemben sem állt össze teljesen, de az biztos, hogy lesz rotálás. A Manchester City elleni mérkőzésről nincs komoly sérültünk, azonban Nasri és van Persie lehet, hogy kihagyják a Leeds elleni találkozót, mindketten kaptak egy-egy rúgást a szerdai meccs folyamán, de úgy véljük, a felépülésük csak napok kérdése. Ettől függetlenül szinte biztos, hogy mindkettetjüket pihentetni fogom."

Wenger azt is közölte, hogy nem fellebbeznek Bacary Sagna piros lapját illetően.

"Megnéztem az esetet felvételről, és úgy gondoljuk, értelmetlen lenne megtámadni a játékvezető döntését. Sajnos ez valóban piros lap volt, Bacary elvesztette a higgadtságát, és hevesen reagált Zabaleta szerelése után - ezt ő maga is belátta."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

13 éve
Törölt felhasználó
Most olvasom a nemzeti sporton,hogy Dzeko aláírt a City-hez!
Hihetetlen!
Nagyon jó játékosnak tartom,angliába kiváncsi vagyok, hogy fog helyt állni!
Olyan rossz, h mi igazán nagyon nagy igazolásoknak nem örülhettünk egy jó ideje!
Nem arra célzok,hogy a city lesz a bajnok mert mindenkit megvásárol, DE azt hozzáteszem, hogy ezekkel az igazolásokkal ha tetszik,ha nem esélyesebb csapatnak számít,és plusz ezt sem kötelező elismerni,de lassan a legnagyobb nevek,ott lesznek a keretükbe,és ha ezt a csapatot egyszer összerakják,olyan lesz mint az új Chelsea!
Nem írom le a csapatunkat,de azért elég gizda keretünk van most már kimerem jelenteni!
Az ok,hogy jól állunk stb stb!Tetszik amit az ARsenal játszik idén!
De érett gondolkodású focit még nem látom mindegyik stílusába!
És azt mondom most is ,hogy Van Persie nem világ klasszis csatár,nem áll messze tőle,de sajnos nem!
Bendtnert hagyjuk,Chamakh nak meg még érnie kell szerintem meg erősödnie,stb stb!
Szóval azt mondom,hogy 1-2 igazolás ré férne a csapatra,ne legyünk önmagunk ellenségei,de néha ezt látom Wenger politikájában!
Mert lehet ezen vitatkozni,de ki meri azt állítani,hogy egy klasszis igazolás a télen megviselné a klubunkat?
Hát röhej,hogy Wenger mindig mondja h nincs pénz,miről beszél?
Mi az hogy nincs pénz?Kiveszi valaki a pénzt erőteljesen,vagy még mindig a stadion tartozást hozzák fel?
Mert szerintem rég kitermelte már a klub azt a pénzt amiből kijött az Emirates!
Szóval a jó pozíciónkat tudnánk tartani még stabilabban,ha hosszabb lenne a cserepad!Ennyi a lényeg!
13 éve
Törölt felhasználó
off: Nasri lett a hónap játékosa a Premier League-ben! ;) grat neki ;)

a hónap edzője Mancini...
13 éve
Törölt felhasználó
Elképzelhető h Ramsey játszani fog? mert az sporthíradó szerint ez a várható kezdő:

Az Arsenal várható kezdőcsapata: Szczesny - Eboué, Squillaci, Djourou, Gibbs - Eastmond, Denílson, Ramsey - Rosicky, Samah, Arsavin.
13 éve
Törölt felhasználó
Én most nagyon elégedett vagyok a védelemmel, jó látni Kosci és DJ játékát középen, remekül kiegészítik egymást. Sagna idén bombaformában van, tényleg átjátszhatatlan hátul, Clichy meg annyira küzzd hogyha hibázik, akkor sem lehet rá haragudni:)

Am. a city ellen a "legárulkodóbb" jelenet az volt, amikor Sagna hátul, be esernyőzte Tévezt, majd átemelte Zabaletán és jött Barry és elkaszálta SAgnátxD Az jól mutatta a két csapat játéktudását és színvonalát:D:D

OFF: Ma már nem az első jóhír:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/-ten-clubs-are-after-carlos-vela-on-loan-

Szólj hozzá