Arséne Wenger szerint csapata szombaton óriási nyomás alatt játszott Birminghamben.

A vendégek Robin van Persie szabadrúgásával szerezték meg a vezetést, majd Samir Nasri következett, a mindent eldöntő találat pedig Roger Johnson öngólja lett.

Bátorság kell ahhoz, hogy a földön tartsd a labdát, és játssz vele. Ez a legfontosabb dolog, és ezzel vagyok leginkább elégedett.

-nyilatkozta Wenger

Mindig játszani próbálunk. Néhányszor elveszítettük a labdát, de megpróbáltuk, nyomás alatt is.

A Chelsea elleni meccs után szárnyaltunk, ám rögtön lehuppantunk a földre a Wigan elleni pontvesztés után, de örülök, hogy ilyen hamar visszatértünk.

Ennek a csapatnak a pozitívumokat kell levonnia a Kékek elleni összecsapásból. Mindent kiadtunk magunkból, s ezt látni is lehetett szombaton. Óriási hitet látok a játékunkban, és ez az ami igazán érdekessé teszi a bajnokságot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

13 éve
Törölt felhasználó
nasri szerintem is maradni fog, bármilyen ajánlatot kap és nagyon bízom benne hogy fabregas is maradni fog. teljesen mindegy menyit adnának érte, fabregas KELL ide. a sunyi mocsok barcánál jobban pedig én sem útálok senkit.. buzeráns katalán majmok. Dzekot pedig nagyon sajnálom hogy a citybe ment.. jó játékos.
13 éve
Törölt felhasználó
A hírben azt írták, hogy a real 40 m eurós ajánlattal áll elő nyárra. Persze ha Fabi csúcsformában fog játszani, ami könnyen elképzelhető ilyen társakkal mint Nasri és a többiek, felmehet az ára. Ismerve a Real és a Barca rivalizálást könnyen lehet h Fabi megszerzését egyfajta presztízs csatának tekintik majd. Sztem nyáron Nasrira is komoly licitek érkeznek majd, de ő biztos h marad a csapatnál.
13 éve
Törölt felhasználó
Pasti!
nem feltétlen,Mert Cesc nem menne a Real-ba

de lehet,hogy felmenne
13 éve
Törölt felhasználó
jerryend1
az csak jo, mert akkor felmegy az ara. mert ha jon a barca ilyen sunyi 30 milliokkal meg gusztustalan fereg trukjeivel akkor siman leet azt mondani hogy a real ajanl erte 50 vagy tobbet es akkor megbaszhatjak a piqes mezrahuzos trukjeiket fuu de ruhellem azt a csapatot te jo eg
13 éve
Törölt felhasználó
Off
A hírek szerint a barca mellett a real is Licitálni fog Fabregasra a nyáron. Adja az ég, hogy itt tudjuk tartani.

Szólj hozzá