Hírek /

Fabregas, van Persie és Song is visszatérhet.

Az Arsenal csapatába visszatérhet Alex Song, Cesc Fabregas és Robin van Persie is. A holland és a kameruni játékos kimaradt a Wigan elleni keretből (valószínűleg pihentetés miatt - szerk), míg az ágyúsok csapatkapitánya eltiltás miatt nem lehetett ott a JJB Stadionban. A három kulcsjátékos visszatérése jól jöhet a londoniaknak, ugyanis Szombaton a Birmingham City-hez látogatnak majd Wenger tanítványai.
Azonban a menedzser rossz hírekkel is szolgált, ugyanis Abou Diaby csak Január végén térhet vissza sérüléséből. A francia középpályást a Wigan elleni mérkőzésen kellett idő előtt lehozni a pályáról.

Visszatérhet Song, Fabregas (aki eltiltott volt) és van Persie is.

- mondta Wenger

Ők benne lesznek a keretünkben. Diaby-t elvesztettük egy vádli sérülés miatt és ennek következtében valószínűleg 3 hetet kényszerül kihagyni.

 

A keretünk hasonló lesz majd a Wigan ellenihez.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (47)

9 éve
Törölt felhasználó
fabregasrol igaz hogy barcás tán már a mezét is bemutatták azt hallottam et hülyeség vagy csak én vagyok lemaradva? :down:
9 éve
Törölt felhasználó
vki adna egy linket hogy honnan tom letölteni a sopcastot?? ;)
9 éve
lacasesc, kösz

A HIVATALOS KEZDŐ UGYANAZ,MINT A CHELSEA ELLEN! Padon sincs változás csak az h Chamakh helyett Eboué van, ami elég meglepő.
Jah és persze Diaby helyén Denilson.
9 éve
Törölt felhasználó
bárcsak az arsenal éve lenne, ISTEN SZÓLJON BELŐLED :D :D :D
9 éve
Törölt felhasználó
szerintem Milner meg sem közelíti azt a formát amit az AV-ban mutatott. szerintem benne van az is mintha én azt látnám hogy nem ugyanolyan poszton játszik mint az AV-ben

De én nem vagyok szekértő :D :D :D :D

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek