Lukasz Fabianski és Abou Diaby is visszatérhet a jövő héten esedékes Arsenal-Chelsea rangadóra - jelentette ki Arséne Wenger a mai előzetésében.

A francia hozátette, hogy a páros jó eséllyel játszott volna már a múlt heti Stoke elleni rangadón, a meccset azonban az óriási havazás miatt elhalasztották. Fabianski egyébként a Partizán Belgrád elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen sérült meg, emiatt egy meccset kényszerült kihagynia, míg Abou Diaby egészen október 16-tól nem volt bevethető állapotban.

A Stoke elleni halasztás azonban jól jött azoknak a játékosoknak, akiknek az erőnlétükön kellett javítaniuk a hosszú sérülésüket követően, így Robin van Persie és Cesc Fabregas is jobb formában várják a következő rangadót, mint a Manchester United elleni meccset.

A csapatnak így három hosszabb távú sérültje maradt: Manuel Almunia, Kieran Gibbs és Thomas Vermaelen. Arséne Wenger főleg az utóbbi két játékosról nyilatkozott:

"Gibbs már január elejétől játszhatmajd az előzetes terveink szerint." - mondta Wenger.

"Vermaelennel kapcsolatban már más a véleményem, őt január végére saccoljuk. Egyelőre még nagyon meccshiányos, három-négy hétbe fog telni, amíg visszanyeri a sérülése előtti fittségét. Az edzéseket nemrégiben kezdte meg újból, és a jelek bíztatóak. Azonban ennek ellenére óvatosak vagyunk vele, mert a múltban már előfordult, hogy kiújult a sérülése."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

13 éve
Törölt felhasználó
tudom nagyon jól h nem számít semmit! ;-Pcsak érdekes hogy az arsenalt, aki nem képes nyerni nagy csapatok ellen esélyesebbnek tartják a chelsea-nál, lehet akármilyen szar formában a CFC...
13 éve
Törölt felhasználó
........
és mit számít a fogadóirodák véleménye?
SEMMIT
13 éve
Törölt felhasználó
már miért kéne csatár?hova?lőtt gólok tekintetében jól állunk, de nézd meg a kapott gólokat..Egyértelmű, hogy ide védő kell. ha nem lenne az a veretlen szezonunk azt gondolnám, h wenger nem tudja rendesen összerakni a védelmet.így viszont nem tudom, az a baj, h wenger sosem vesz kiemelkedő játékost.nem sztár kell, csak ne koscielnyi(aki padra tökéletes lenne) hanem mondjuk egyhangeland(bár mostanában nem hallani felőle, nem tudom hogy teljesít, de nekem az egyik kedvenc védőm:D)
az meg érdekes, h az egyik fogadóiroda szerint-amit én néztem-esélyesebbek vagyunk a chelsea-nél:D:D:D:D:D:D:D:D
13 éve
Törölt felhasználó
kapus szerintem nem kell,vkp max kölcsönbe,csatár az talán ránk férne..
13 éve
Törölt felhasználó
én azt mondom hogy azért még a hármast tartsuk meg nyárig és nyáron mehetnek mert most pl egy ligakupába simán jók lehetnének(azért még 1 másodosztályú csapatot eltudunk verni velük is)kivéve almuniát ő mehet és sambával is egyetértek és akkor majd hátul vermaelen-nel ku**a jók lennének és nem is sérülékeny tehát én simán jól látnám :)

Szólj hozzá