Az Arsenal hivatalos tájékoztatása szerint elhalasztják a ma, magyar idő szerint négy órára tervezett Stoke City elleni meccset a londoni hóvihar következtében.

Az erős havazás helyi idő szerint fél tizenkettőtől tart, és dél után nem sokkal Lee Mason, a mérkőzés játékvezetője úgy döntött, nem tartják meg a mérkőzést ilyen körülmények közepette.

Ezen időszak alatt mintegy hét centiméteres hó áll London utcáin. Technikailag megoldható lett volna a mérkőzés lebonyolítása, hiszen az Emirates stadion talajfűtése miatt leküzdhető lett volna az akadály, ugyanakkor a szurkolók biztonsága továbbra is kétséges maradt volna.

Az angol szövetség a napokban dönt arról, hogy mikor pótolják az elmaradt mérkőzéseket. Az Arsenal-Stoke találkozó mellett elhalasztották a Birmingham-Newcastle, Wigan-Aston Villa, Liverpool-Fulham összecsapásokat is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

13 éve
Törölt felhasználó
köszi az infót, nem tudtam pontosan ;)
13 éve
Törölt felhasználó
fecc!
a holnapi rangadó egészen biztosan ELMARAD ;)
13 éve
Törölt felhasználó
kár ezért a meccsért...
mindenesetre remélem, hogy a holnapi rangadó nem marad el, mert jó lenne abban a tudatban várni a következő fordulót, hogy valamelyik riválisunk biztosan pontot veszített...
13 éve
Törölt felhasználó
sztem többet fogja védetni Wojciech-et,de Fabi lesz a No.1.
13 éve
Törölt felhasználó
sajna elmaradt a meccs :(
de annyi örömünk lehet benne hogy a csapat többet pihenhet 27.-ikére ;)
am.. ha Fabianski felépül akk szerintetek Wenger berakja a csapatba, vagy ismét Szczesny fog védeni???

Szólj hozzá