A hétfői, Manchester United elleni bemutatkozását követően Wojciech Szczesnynek jó esélyei vannak arra is, hogy a hétvégén is ő védje az Arsenal kapuját ezúttal már a Stoke ellen.

Arséne Wenger csütörtöki sérülésjelentésében is ugyanis elmondta: Lukasz Fabianski egyelőre nem biztos, hogy felépült a csípősérüléséből, és ezen kívül más játékosok is kieshetnek a keretből különböző okok miatt.

"Az elkövetkezendő két napban további vizsgálatok várnak Lukaszra, akinek csipőizom sérülése van. Ha nem lesz bevethető állapotban, akkor Wojciech fog védeni, aki remekül teljesített hétfőn. Az elmúlt időszakban sok kritikát kapott a csapat, már ami a kapus posztot illeti, de mindig is mondtam, higy négy zseniális portásunk van - nézzék meg, hogy Vito Mannone milyen remekül véd a Hull Citynél." - mondta Wenger.

"A Manchester United elleni meccset követően nem veszítettünk el senkit sérülés miatt. Ugyanakkor Bendtner felesége az elkövetkezendő napokra van kiírva, így lehet, hogy a csatár nem kerül be a keretbe."

"A többiek: Abou Diaby visszatérhetett a teljes körű edzésekre, s bár még a hétvége túl korai lenne neki, nem kell már sok idő a visszatéréshez. Almunia ezúttal bokaproblémákkal küszködik. Fabregas és Van Persie egyre jobban vannak, és úgy gondoljuk, Vermaelen is visszatérhet a januári hónap folyamán."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya!
Sztem félre értettél. Én 2 , na jó legyen 3 emberről írtam aki jöhetne,de én úgy gondoltam h vagy Hazard, vagy Dzsudzsi és Banega, valamint Denilsont el kellene adni, nem az egész csapat lecseréléséről. Egy kicsit túlreagáltad sztem.
13 éve
Törölt felhasználó
jerryend!
meg még jöjjön mondjuk Maicon,de várjunk már...Nasri-nak most volt egy meccse,jöjjön helyette Kaká,és CHamakh sem tündököl mostanában,úgyhogy kell egy csatár is,mondjuk Villa jó is lesz..Clichy sincs formában,őt is le kell cserélni,Evra vagy Cissokho jöhetne szerintem....
de vegyünk még 6 szélsőt is,mondjuk Hazard,Dzsudzsák,A.Young,CR,Messi,és Pedro meg is felelne,majd játszhatnak felváltva...
de vegyük meg Lukakut,és Lacina Traorét,ha esetleg nem lennének formában a többiek..
WIlsheret adjuk el,Song is mehet,mostanábban úgy is gyengék.....
😏 :-/ :-/
13 éve
Törölt felhasználó
De jó lenne ha jönne Hazard, mondjuk én egy Dzsudzsákot is el tudnék képzelni a csapatban (most h itt van egy jól fejelő Chamak jöhetnének a beívelések) és formától függően játszhatna Arshával felváltva. Walcotnak pedig több játéklehetőséget a jobb szélen. Szczesny-t pedig első számú kapusnak. Denilson mehet, sztem belőle az Arsenalnál már sohasem lesz nagy játékos. Nasrit meg tegyük vissza Fabregas mellé, esetleg kicsit előrébb ktk-ba. VKP-nak meg jöhetne egy Éver Banega ha Song nem szedi össze magát.
13 éve
Törölt felhasználó
a Wolfsburg élénken érdeklődik a fiatal brazilunk iránt (Denilson), illetve olyan hireket olvastam még, h Eden Hazard az Arsenalba jönne a Real Madrid helyett:D

hirhez pedig: örülök, hogy Szcesny végre meg tudja mutatni, h milyen kapus is ő valójában, és h igen is ő a jővő kapusa.
Almunia rejtélyes sérülése pedig a távozását támasztja szerintem alá, Wenger el fogja adni őt, ha nem télen akkor nyáron szerintem mindenképp
13 éve
Törölt felhasználó
Itt valami sántít Almunia ügyben, na mindegy... Szczesnynek jár a bizonyítási lehetőség, megérdemli!

Szólj hozzá