A The Sun értesülései szerint nem kizárt, hogy Arséne Wenger Wojciech Szczesnynek szavaz bizalmat a mai, Manchester United elleni rangadóra.

A brit bulvárlap úgy tudja, hogy az idősebb lengyel kapus lábsérüléssel bajlódik, emiatt kényszerülhet a francia menedzser bevetni a klub másik fiatal üdvöskéjét, Szczesnyt.

Bár a hírt hivatalosan még nem erősítették meg, Szczesny a Twitter-csatornáján is utalt arra, hogy készen áll Rooneyék ellen védeni. Ezen kívül a kapus egy lengyel újságíró honfitársának is igennel válaszolt a The Sun által felhozott hírre.

A mérkőzés este 21:00-kor kezdődik, a hivatalos kezdőt pedig általában egy órával előtte hozzák nyilvánosságra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (55)

13 éve
Törölt felhasználó
13 éve
Törölt felhasználó
*CeSc*! Jelen esetben nem luxus,mivel nincs még formában,viszont csereként kaphat majd egy pár percet!

jerryend1!Ilyen támadó csapattal,akkor sem szabad kifutni az OT-ra,mert szétszednek minket sec-perc alatt! Egy korábbi cikkben már leírtam,hogy nagyon veszélyes lenne azt a taktikát folytatni amit te is írsz,mert az MU kiválóan kontrázik!
13 éve
Törölt felhasználó
Látod rá nem is gondoltam. Tudtam, hogy vmi hiányzik. De ha megnézed akkor csak 10 játékost írtam. Csak nem hagytam ki csak nem írtam bele. :)
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson!!!Nasrit kihagynád?????GO GUNNERS!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne egy olyan felállás, hogy a középpályán Song vkp, Nasri és Rosicky kk és akkor a szokásos Arsha Bsz, Chamakh Cs és Walcot Jsz, az igaz h így még támadóbb lenne a felállás, de amíg egy csapat támad addig nem kell védekezni és így kreatívabb lenne a játékunk is.
Walcotot a kezdőbe!

Szólj hozzá