A The Sun értesülései szerint nem kizárt, hogy Arséne Wenger Wojciech Szczesnynek szavaz bizalmat a mai, Manchester United elleni rangadóra.

A brit bulvárlap úgy tudja, hogy az idősebb lengyel kapus lábsérüléssel bajlódik, emiatt kényszerülhet a francia menedzser bevetni a klub másik fiatal üdvöskéjét, Szczesnyt.

Bár a hírt hivatalosan még nem erősítették meg, Szczesny a Twitter-csatornáján is utalt arra, hogy készen áll Rooneyék ellen védeni. Ezen kívül a kapus egy lengyel újságíró honfitársának is igennel válaszolt a The Sun által felhozott hírre.

A mérkőzés este 21:00-kor kezdődik, a hivatalos kezdőt pedig általában egy órával előtte hozzák nyilvánosságra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (55)

9 éve
Törölt felhasználó
9 éve
Törölt felhasználó
*CeSc*! Jelen esetben nem luxus,mivel nincs még formában,viszont csereként kaphat majd egy pár percet!

jerryend1!Ilyen támadó csapattal,akkor sem szabad kifutni az OT-ra,mert szétszednek minket sec-perc alatt! Egy korábbi cikkben már leírtam,hogy nagyon veszélyes lenne azt a taktikát folytatni amit te is írsz,mert az MU kiválóan kontrázik!
9 éve
Törölt felhasználó
Látod rá nem is gondoltam. Tudtam, hogy vmi hiányzik. De ha megnézed akkor csak 10 játékost írtam. Csak nem hagytam ki csak nem írtam bele. :)
9 éve
ericsson!!!Nasrit kihagynád?????GO GUNNERS!!!!
9 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne egy olyan felállás, hogy a középpályán Song vkp, Nasri és Rosicky kk és akkor a szokásos Arsha Bsz, Chamakh Cs és Walcot Jsz, az igaz h így még támadóbb lenne a felállás, de amíg egy csapat támad addig nem kell védekezni és így kreatívabb lenne a játékunk is.
Walcotot a kezdőbe!

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek