Bár még egy hét hátra van a Bajnokok Ligája következő sorsolása előtt, az Arsenal játékosai közül többen is hangot adtak véleményüknek, hogy melyik csapat ellen játszanának a legjobb 16 között.

Van Persie a Barcelonát favorizálja, Arshavinnak és Ebouének, valamint Wengernek is 'mindegy', míg a legfrissebb megszólaló játékos, Theo Walcott, inkább a holland pártján áll.

"Néhányan azt remélik, hogy nem kapjuk a Barcelonát, mert nem akarunk úgy járni, mint tavaly. Ugyanakkor, ami engem illet, szívesen mennék vissza, hogy megnézzük, hogy is állunk az idei szezonben." - mondta Walcott az Arsenal hivatalos weboldalának.

"Úgy gondolom, hogy még tapasztaltabbak vagyunk és ezt kamatoztatni is tudnánk egy esetleges továbbjutást illetően. A csapat sokat javult, néhány új érkezőnk is van, és úgy tűnik, a sérülésekkel is szerencsésebbek vagyunk. Az idei szezonban végre nyerni akarunk már valamit, mert a szurkolóink már nagyon éhesek egy új sikerre, ahogy mi is."

"A Barcelona valóban parádézik mostanság, nagyon jó napot fogtak ki, amikor 5-0-ra megverték a Real Madridot legutóbb, de ettől, a mi esetünkben, el kell függetlenednünk. Bármely csapat ellen is játsszunk, az lesz a legfontosabb, hogy a saját stílusunk legyen érvényes a pályán, s hogy ezzel próbáljuk megnyerni a meccset."

"Az elmúlt években mindig az első helyen végzetünk a csoportban, szóval az idei kiírás eddig egy picit máshogy alakult. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy ha meg akarjuk nyerni a tornát, akkor a legjobbak ellen is játszanunk kell."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
Zsoltii!
Igaz, hogy nem érünk vele sokat ha az elődöntőig jutunk és ott esünk ki, de azért én egy oda-visszavágónál többször szeretném látni játszani az arsenalt a BL-ben, szal egyelőre jó lenne elkerülni a barcát, aztán ha belelendülünk a játékba a BL egyenes kieséses szakaszában, akkor akár egy barcát is meg tudunk verni. Egyébként sztem nyáron már nem csak Fabregasra fog licitálni ez a retek barca, hanem Nasrira is. >:-(
13 éve
Törölt felhasználó
Nyugodtan jöhetne a Barca is, ha BL-t akarunk nyerni akkor mindenkit meg kell verni. :) Az mind1 hogy a most esünk ki vagy az elődöntőben. Sokat nem érünk vele ha elődöntőig ugyan eljutunk, de ott kiesünk :exclaim:
13 éve
Törölt felhasználó
zívesen mennék vissza, hogy megnézzük, hogy is állunk az idei szezonben.

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában akarom megnézni hogy állunk a Barca ellen.
13 éve
Törölt felhasználó
Azért nem örülnék a Barca-nak, mert habár rühellem pket, valószínűleg megvernének minket, mert tavaly se tudtuk a játékunkat játszani ellenük...
13 éve
Törölt felhasználó
jaj, hagyjuk már a Barcelonát, ne legyen már mindenki elájulva tőlük! a csapat háza táján jobban tennék, ha a Manchester elleni rangadóra készülnének mentálisan (is), mert ha jól tudom az a meccs hétfőn lesz, az esetleges BL meccs pedig februárban, ahol még az ellenfél kiléte sem ismert...

hányok az egész undorító katalán bandától 🤢

Szólj hozzá