Arséne Wenger még a mai sajtótájékoztatón sem tudta megmondani, hogy lehet-e Cesc Fabregas játékára számítani a hétfői Manchester United elleni rangadón, avagy sem.

"Nem fogunk felesleges kockázatokba menni Fabregast illetően, még akkor is, ha rangadóról beszélünk. Továbbra is az igaz, ami a hét eddigi részében: a lehető legkésőbb döntünk arról, hogy Cesc a csapattal tart-e, vagy sem." - mondta Wenger a spanyol állapotáról.

"Ki kell értékelnünk, hogy mennyi rizikóval járna, ha játszana, és hogy egyáltalán készen áll-e egy ilyen nagy iramú meccsre. A végső döntés csak az enyém lesz, nekem van mega felelősségem erre a húzásra." - tette hozzá.

Kieran Gibbs állapotáról további pozitív híreket szolgáltatott Wenger.

"Gibbs sokkal jobban teljesített a mai vizsgálatokon, mint ahogyan azt vártuk, ennek ellenére a három hét kényszerpihenő a reális idő. Úgy gondolom, hogy véletlen baleset volt, de ennek ellenére nyilvánvalóan nagyon frusztrálóan hat rá, hogy ennyiszer sérült. Ugyanakkor a jövőjét illetően egyáltalán nem aggódok."

"Ezt nehéz elfogadni és magyarázatot találni rá, de nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy nagy sérülésen van túl, és egy orvosi beavatkozás után a szervezetnek pluszt időt kell adnunk. Ezen időben pedig előfordulhatnak újabb és újabb sérülések."

"Kettejük mellett Djourou úgy tűnik, rendben lesz, mint ahogyan Clichy is. Diaby és Vermaelen biztosan nem játszhatnak majd hétfőn."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

13 éve
Törölt felhasználó
Sztem meg kifejezeten jó Rosicky idén! Bár tény hogyha visszatér Ramsey akkor naon kevés lehetőséget kapna.
13 éve
Törölt felhasználó
Rosicky 10 milláért? Én erre nyugodt szívvel mondom, hogy mehet! Nagyon nem találja a formáját és mihelyst visszatér Ramsey meg Diaby, egyáltalán nem fog játszani! Ő már sajnos nem ide való és ha tényleg 10 millát adnak érte akkor Wenger hülye lesz nem elfogadni!
13 éve
Törölt felhasználó
Vezet a Sp*rs. Ennek még nem örültem soha így.
13 éve
Törölt felhasználó
OFF:lehet h nagyon regota tudjatok ,de lehet h nem,de a Villa szeretne leszerodtetni Rosickyt,mert allitolag Rosi nem elegedett a perceivel az Arsenalban! 10 milkat ajanlanak erte!!!

Sztem ne menjen ,mert a furgesegevel sokat ad a csapatnak,es szivvel jatszik!! ;) 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
kihalt az oldal ❓

Szólj hozzá