Mindössze Sébastien Squillaci és Johan Djourou van bevethető állapotban az Ágyúsok középhátvédjei közül, s ez a helyzet valószínűleg még januárig fenn fog állni, mivel előreláthatólag Thomas Vermaelen és Laurent Koscielny is csak az új évben térhet majd vissza.

A belga bekk már hosszú ideje küszködik az achillesével, s bár volt, hogy visszatért a teljes értékű edzésmunkához, kiújultak a fájdalmai, így az Arsenal-rajongóknak még várniuk kell arra, hogy visszatérjen a védelem vezére, aki a tavalyi szezonban szinte semmiből robbant be a köztudatba, az év végén a Premier Liga álomcsapatába is bekerülve.

A Lorient együttesétől érkező Koscielny a Fulham elleni bajnoki első félidejében sérült meg, ezzel csatlakozva a maródiak táborához. A lengyel felmenőkkel rendelkező francia honfitársával, Squillacival fejelt össze, s szenvedett agyrázkódást az Ágyúsok 2-1-es győzelmével végetérő összecsapáson.

 

Az orvosi stáb arról informált engem, hogy Koscielny három hétig játékképtelen állapotban lesz, mivel agyrázkódást szenvedett

-jelentette be a rossz hírt az Arsenal menedzsere, aki vészesetben Alex Song vagy esetleg Håvard Nordveit játékára is számíthat a védelem centrumában.

Frissítés: Az Arsenal hivatalos oldalán bejelentésre került, hogy Koscielny játékképes állapotban van, s hogy már a Partizan Belgrád elleni meccsen pályára fog lépni. Elnézést az angol sajtóban megjelent téves információk közléséért!

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

13 éve
Törölt felhasználó
én Djourou-t eladnám és vennék 1 jó védőt mert Squillaci lehet tapasztalt de sokat hibázik szerintem de őt a rutinja miatt meg tartanám
13 éve
Törölt felhasználó
Robin114, nem ott van a gond h 14 millióra taksálják, hanem h a Benfica 40-et kér:D
13 éve
Törölt felhasználó
David Luiz nagyon jó védő ő akárhol fog kikötni akkorát fog csattani mint Thiago Silva
de ahogy nézztem 14 millára teszik az árát,az tényleg sok..
13 éve
Törölt felhasználó
Aron21:
nah jó mondjuk igazad van mivel hogy most Fabi jó formában van :D ( rem ígyis marad:D) nah meghát ott lesz még Szczesny:D(Y)
védőnél pedig jah......David kicsit pénzes játék lenne! :((((
de Gary Cahill.-re kivi lennék!:)
13 éve
Törölt felhasználó
Szálljatok már le erről a kapustémáról van 1 kurvajó Fabianskink, nem kell hozni minden féle sztárkapust. Védő sem fog jönni, pedig az jöhetne, David Luis túl drága, de Cahillt vagy Verthingent elhozhatnánk.

Szólj hozzá