Hírek /

Koscielny fitt és játszani fog

A szigetországi sajtóban tényként közölték, hogy Laurent Koscielny januárig nem játszhat az agyrázkódása miatt, azonban az Arséne Wenger hivatalosan bejelentette, hogy a 25 éves hátvéd készen áll pályára lépni a Partizan Belgrád elleni BL-meccsen.

A francia szakember a nagyszerű hír mellett egy kevésbé pozitívval is szolgált, miszerint Johan Djourou egy kisebb combproblémával küszködik, így nem lesz ott a holnapi összecsapáson.

"Koscielny játtékképes állapotban van, így szerepelni fog a holnapi meccsen, viszont Djourou nem lesz ott a csapatban, mivel óvatosak vagyunk vele, s nem kockáztatjuk meg a játékát."

"Továbbá Eboué is kerettag lesz, más változásról azonban nem tudok beszámolni a Fulham elleni meccshez képest."

Wenger ezek után Robin van Persie állapotáról is ejtett néhány szót, s mivel a holland csatár, aki csereként beállva gólpasszt adott a hétvégén, egyre jobban van, nem kizárt, hogy kezdeni fog holnap.

"Egyre jobban és jobban van, készen áll arra, hogy kezdjen. Ő két héttel ezelőtt is ezt mondta volna, de mivel sokat hagyott ki, szüksége volt néhány meccsre csereként. Még nem döntöttem el, hogy kik fognak kezdeni, de benne van a lehetséges játékosok között."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

9 éve
Törölt felhasználó
A Fulham ellen az a lövőcsel amivel átadta Nasrinak a labdát a 2. gól előtt na az igazi klasszis megmozdulás volt!!! Sztem lassan jönnek a gólok is!!!
9 éve
Törölt felhasználó
Azért én már hiányolok van Persietől klasszis megmozdulásokat amikkel meccseket dönt el, mert jó oké volt 1-2 zseniális passza a Wigan ellen, de hát most már gólok terén is bele kéne jönni. :)
9 éve
Törölt felhasználó
Vik!
Verma-nal már hónapokról beszélünk..
9 éve
Törölt felhasználó
Jó hír nagyon!!! Bár van egy olyan érzésem, hogy Koscielnyt is pihentetné, ha lenne egy normális belső védőnk Djourou vagy Vermaelen! De remélem tényleg játékra alkalmas Koscielny! Djourounak meg nehogy hetek legyenek, úgy mint Vermaelennek...
9 éve
Törölt felhasználó
nem is értettem egy agyrázkódással miért kell kihagyni 3 hetet !

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek