Arséne Wenger sietett a lehető leghamarabb cáfolni azon sajtóértesülést, mely szerint a még szeptemberben Achilles-sérülést szenvedő Thomas Vermaelen már ott lehet a december 27-ei, Chelsea elleni rangadón.

A belga védőt szeptember elején mindössze egy hetes kényszerpihenőre saccolta Wenger, azóta azonban folyamatos visszaesések mutatkoztak Vermaelen felépülésében, s legutóbb a francia menedzser is aggodalommal summázta, hogy valójában nincs logikus magyarázat arra, hogy miért nem akar rendbe jönni a 25 éves játékos Achillese.

Wenger a legfrissebb sérülésjelentésében csak annyit válaszolt a játékos állapotáról szóló kérdésekre, hogy Vermaelen lába jelenleg védőgipszben van, s hogy a lehető leghamarabb akarja ismét a soraiban tudni a játékost, ami viszont leghamarabb csak januárban történhet meg.

A sport.co.uk internetes oldalnak ugyanakkor sikerült megszólaltatnia magát Vermaelent is, azonban a játékos semmi konkrétumot nem adott állapotáról.

"Nagyon nehezek a mindennapok, amikor nem játszhat az ember. Remélem, hogy hamarosan visszatérek és ismét játszhatok." - mondta egy zambia-i jótékonysági rendezvény keretin belül Vermaelen.

Magáról a csapatról azonban már pozitív képet festett Vermaelen, mint ismert, az Arsenal a hétvégi 2-1-es győzelmükkel az élre álltak a Premier Ligában, noha a Manchester Unitednek még van egy elmaradt meccse.

"Nagyon remélem, hogy ugyanez marad a helyzet májusban is. Nagyon jól dolgozik a csapat a bajnokságban, és végre azon a helyen vagyunk, ahol a 38. forduló után is lenni akarunk. Remélem, hogy továbbra is képesek leszünk meccseket nyerni."

A következő bajnoki forduló a Manchester United ellen lesz jövő hét hétfőn, Vermaelen pedig bizakodó, hogy az ágyús az Old Traffordon is győzelemmel bizonyítják majd, hogy számolni kell velük a végső elszámolásnál.

"Nem az a meccs fogja eldönteni az egész bajnokságot, de úgy gondolom, minden meccset fontos megnyernünk. A Manchester United az egyik nagy riválisunk, és már csak emiatt is lesz nagyon fontos megnyernünk azt a rangadót."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is igazolni kell belsővédőt ,ha Wenger idén szeretne a Liga kupán(remélem miénk lesz eme trófea) nyerni valamit ,lehet vannak védőink ,de azok közül hány egészséges ,vagy épp nyújt egyenletes teljesítményt??!Holnap pedig nyerni kell , a Mu ellen döntetlen se lenne rossz ,csak a Mu ne húzzon el!állítólag a Liverpoll is érdeklődik Subotic íránt!

Go gunners!
13 éve
Törölt felhasználó
annyiban egyet értek az előttem szólókkal, hogy a partizant el kell verni. ha kell a lehető legerősebb kerettel kell kiállni, ha nasri jobb formában van mint theo (márpedig jobb formában van ez nem kérdés) akkor neki kell játszani.. ha 2-3 góllal vezetünk jöhet gibbs, theo, vela, bentner ésatöbbi. kötelező a továbbjutás egy arsenalnak. ennek ellenére én 100%ig kiállok theo mellett mert az én szememben ő hatalmas focista, bármilyen sérülés és fomaingadozás ellenére. i believe you theo!
13 éve
Törölt felhasználó
ez nagyon rossz hír, így Wenger helyében mindenképp hoznék egy belső védőt.
eriCesc-el értek egyett a Partizan ellen igeni erős csapattal kell kiállni, hisz ezen múlik, hogy egyáltalán tovább jutunk-e, illetve, hogy ezek a profi játékosok 5 nap alatt simán kipihenik magukat.
Martin Jol lemondott az Ajaxnal, nagyon szétesőben van a csapat, én dobnék oda egy mentőövet Stekelenburgnak, Wielnek, Verthongennek vagy Alderweireldet. ezáltal eléggé megerősödne a védelem.
13 éve
Törölt felhasználó
Az az igazság, hogy tényleg le a kalappal Nasri teljesítménye előtt de ez a jó a mi hőn szeretett csapatunkba, hogy vannak olyan egyéniségek a csapatba aki bármikor elő rukkolhat egy ilyen szériával lehet az akárki pl: Vela,Theo,RvP! Szóval én ezzel arra akarok kilyukadni, hogy az Emiratesbe (most felejtsük el azokat a mérkőzéseket ahol...) de az ilyen meccsek jók a posztok közötti harcokba, hogy megmutassák a többiek is mit tudnak! Elhiszitek nekem, hogy most többet érne nekünk a pályán Theo mint Nasri? Theo nagyon bizonyítani akar, Nasri viszont sajnos egy olyan játékos aki most egy kicsit el lesz szállva magától (de ez természetes dolog egy fiatal játékostól) Szóval ha vannak ilyen tehetségeink nyugodtan lehet őket játszatni! Most nem nézem le a Partizant de le lesznek söpörve a pályáról!!! GO GUNNERS!
13 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Nehogy azzal gyere nekem,hogy minden posztra van két azonos képességű játékosunk,mert nincs! Theo nem Nasri,Gibbs még nem Clichy,a Partizan meg nem a kisújszállási focitelep! Ha vezetünk 3-0-ra,akkor jöhetnek csereként az említett játékosok! 5 nap alatt meg illene egy profi játékosnak regenerálódni,ez nem ok,hogy vkit pihentessen Wenger!

homerkaro! Ne haragudj,de én fontosabbnak tartom a BL tjutást,mint egy 3 pontos bajnokit,még ha az MU ellen is játszunk! Amúgy pedig egyik sem zárja ki a másikat,attól még mindkét meccsen ugyanúgy nyerni kell!

Szólj hozzá