Az elkövetkezendő hetekben ismét egy kulcsjátékos csatlakozhat az Arsenal keretéhez, ugyanis a Daily Mirror mai információi szerint Thomas Vermaelen akár már a december 27-ei, Chelsea elleni rangadóra bevethető állapotban lehet.

A belga védő még szeptemberben szenvedett Achilles-sérülést a belga válogatottal, s bár akkor Wenger még enyhének nevezte Vermaelen problémáját, a 25 éves játékos azóta egyetlen meccsen sem vehetett részt.

Három hete Vermaelen már visszatérhetett a teljes körű edzésekre, de akkor még nem érezte jól magát és vissza is tértek a fájdalmai. Wenger a Fulham elleni meccs előtt csak annyit jegyzett meg az állapotáról, hogy a játékos lába jelenleg gipszben van.

Nem hivatalos információk szerint azonban az Arsenal orvosai már rájöttek a probléma okára, így, ha minden jól alakul, Vermaelen már ott lehet a Chelsea elleni meccsen, karácsonykor.

A védőre amúgy nagy szüksége van a csapatnak, hiszen Laurent Koscielny orra eltört a Fulham elleni meccsen, így papíron két középső védője van a csapatnak Djourou és Squillaci személyében, de legvégső esetben Song és Nordtveit is tud ezen a poszton játszani.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

13 éve
Törölt felhasználó
Off : Wenger nyilatkozta hogy a csapatban lévő védők elég erősek ahhoz hogy címet nyerjünk 🧀 forrás: arsenal.com :D
13 éve
Törölt felhasználó
Wenger nyilatkozta,hogy Január előtt nem fog visszatérni:(
13 éve
Törölt felhasználó
ez nagyon jó hír, de én inkább pihentetném, amig nem lesz 100% -os, hogy minél hasznosabb tagja legyen a csapatnak, és kéne venni vkit középre ettől függetlenül( Cahill, Samba, Subotic, Verthongen, Alderweireld)
13 éve
Törölt felhasználó
Tomco!
én nem látok itt olyan kommentet,amiben csak utalás is van arra,hogy simán megverjük egyiket,vagy másikat
13 éve
Törölt felhasználó
Hát szerintem Vermalen nagyon hiányzik ebből a csapatból és ha ő visszatérne akkor már nem kéne ennyire izgulni minden meccs végén mint pl. most a Fulham ellen in.... Ha minden jól megy akkor a MU-t sztem simán verni kéne a Chelsea mostani formályát nézve pedig szintén 1 győzelemre hajthat minket de ha jobban megnézzük mi sem vagyunk olyan hú de nagy formában de legalább ott vagyunk jelen pillanatban az első helyen!:P Na majd meglátjuk hogy mi lesz...:D Go Gunners :exclaim:

Szólj hozzá