Arséne Wenger a mai sajtótájékoztatóján közölte, hogy mind Samir Nasri, mind Sebastien Squillaci fitt és bevethető állapotban vannak a holnapi, Fulham elleni mérkőzésre.

"Sérülésfronton az a helyzet, hogy akik a Wigan ellen bevethetők voltak, az a Fulham ellen is azok lesznek, ráadásul Squillaci is felépült. Nasri is túljutott a térdproblémáin." - mondta Wenger.

A francia azt is közölte, hogy a csapat hosszabb távú sérültjei közül Fabregas térhet vissza a leghamarabb, de kétséges, hogy a spanyol kapitány időben rendben lesz-e a Manchester United ellen meccsre.

"Az első jelek Fabregasnál egész jónak tűnnek, talán még két hét van a visszatéréséig. Azt nem tudom, hogy visszatérhet-e majd a United ellen."

"Diaby és Vermaelen egyelőre nem bevethetőek, utóbbi lába gipszben van, és majd meglátjuk, hogyan reagál majd, ha levesszük."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

13 éve
Törölt felhasználó
na bazz,Gera be fog találni :D
13 éve
Törölt felhasználó
Jó persze, de akkor már oda lehet mondani akár Chamakot meg Songot is:D
Arra akartam utalni h ebben a 4-2-3-1-ben talán most volt a legjobb formában lévő 3asmunk ott a támadó kp-n, az Aston Villa ellen.
13 éve
Törölt felhasználó
Fulham kezdője:
Schwarzer
Paintsil-Hangeland-Hughes-Briggs
Davies-Murphy-Etuhu-Dempsey-Gera
Kamara

Tehát Gera Zoli ott van a Fulham kezdőjében! :)
13 éve
Törölt felhasználó
Jó előérzetem van,ami jót jelent.:)
szerintem 3:0-ra nyerünk :exclaim:
13 éve
Törölt felhasználó
Aron21 Wilsheret se kicsinyítsük, szerintem ő is nagyon jó! Inkább úgy fogalmazzunk, hogy a Rosicky-Nasri-Arshavin-Wilshere négyes! :)

Szólj hozzá