Arséne Wenger a mai sajtótájékoztatóján közölte, hogy mind Samir Nasri, mind Sebastien Squillaci fitt és bevethető állapotban vannak a holnapi, Fulham elleni mérkőzésre.

"Sérülésfronton az a helyzet, hogy akik a Wigan ellen bevethetők voltak, az a Fulham ellen is azok lesznek, ráadásul Squillaci is felépült. Nasri is túljutott a térdproblémáin." - mondta Wenger.

A francia azt is közölte, hogy a csapat hosszabb távú sérültjei közül Fabregas térhet vissza a leghamarabb, de kétséges, hogy a spanyol kapitány időben rendben lesz-e a Manchester United ellen meccsre.

"Az első jelek Fabregasnál egész jónak tűnnek, talán még két hét van a visszatéréséig. Azt nem tudom, hogy visszatérhet-e majd a United ellen."

"Diaby és Vermaelen egyelőre nem bevethetőek, utóbbi lába gipszben van, és majd meglátjuk, hogyan reagál majd, ha levesszük."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

9 éve
Törölt felhasználó
na bazz,Gera be fog találni :D
9 éve
Jó persze, de akkor már oda lehet mondani akár Chamakot meg Songot is:D
Arra akartam utalni h ebben a 4-2-3-1-ben talán most volt a legjobb formában lévő 3asmunk ott a támadó kp-n, az Aston Villa ellen.
9 éve
Törölt felhasználó
Fulham kezdője:
Schwarzer
Paintsil-Hangeland-Hughes-Briggs
Davies-Murphy-Etuhu-Dempsey-Gera
Kamara

Tehát Gera Zoli ott van a Fulham kezdőjében! :)
9 éve
Törölt felhasználó
Jó előérzetem van,ami jót jelent.:)
szerintem 3:0-ra nyerünk :exclaim:
9 éve
Törölt felhasználó
Aron21 Wilsheret se kicsinyítsük, szerintem ő is nagyon jó! Inkább úgy fogalmazzunk, hogy a Rosicky-Nasri-Arshavin-Wilshere négyes! :)

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek