Arséne Wenger kerete továbbra is változatlan maradhat a szombati, Fulham elleni bajnokit tekintve, ugyanakkor az igaz, hogy Samir Nasri játéka egyelőre kétséges, miután a francia középpályás kisebb térdsérülés szenvedett a keddi Ligakupa meccsen.

Ugyanakkor Wenger úgy gondolja, hogy Nasri felépülhet a következő meccsig, így ugyanaz a keret fogathatja a Fulhamet, mint amelyik egy héttel korábban az Aston Villával játszott.

Wenger közleményéből az is kiderül, hogy Diaby, Vermaelen és Fabregas továbbra sincs bevethető állapotban. Arról, hogy a Wigan ellen remekül játszó Robin van Persie kezdhet-e a Fulham ellen, a francia menedzser még nem hozott döntést.

"Majd meglátjuk, hogyan halad Robin felépülése, mivel elég sokat hagyott ki és hosszú idő után először kezdhetett a héten. Egy picit mindig rotálok meccsről-meccsre, nagyon erős keretünk van." - mondta Wenger.

Egyéb sérültről nem érkezett jelentés.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

13 éve
Törölt felhasználó
ez oké,de ennél több ok van,hogy miért lehet szeretni őket(nem szeretem a barcát,megutáltam őket,de még mindig inkább ők,mint a CFC,City,Man Utd,Real,stb..
am a Spurs mostanában nem focizik rosszul... :roll: kezdenek felnőni a Big (na most akkor mennyi?)hez... 😏
13 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Amúgy készüljetek fel, hogy pár nap múlva megint elkezdődik a Fabregas saga 100000. része. Most, hogy nyertek a clasicon megint elkezdik nyilatkozni, hogy cesc így meg úgy.

Megmondom nektek őszintén. Inkább leszek Tottenham, Chelsea, Mu szurkoló mint Barcelona drukker. 5 ok amiért rühellem őket.

1. Idén áprilistól-júniusig naponta jelentek meg nyilatkozatok a Rühellem FC játékosaitól, hogy Cesc így, meg úgy. Már a takarítók is ezeket mondták.

2. Nem adnak ki érte irreálisan nagy összeget. Villáért, Ibráért és Csiringszkiért eladták a fél stadionjukat, de Cescért annyit adnának mint mi egy dorkóért.....

3. Fabregas fan klubot hoznak létre, hogy ideigazoljon.

4. Szegény srác nem tud nyugodtan ünnepelni anélkül h a fejére rángatnák azt a szerencsétlen mezt! ( Reina fogsz te még jönni hozzánk...)

5. Mutatják neki a gyermekkori Barcás képeit...
13 éve
Törölt felhasználó
Az orosz pályázat kivitelezhető, náluk nem lesz gond, minden fel fog épülni.

Katar pedig egy nagy kérdés, mind1 legalább olaj van ott :D
13 éve
Törölt felhasználó
igen,végül is nem rossz ez,de Angliának és USA-nak örültem volna

Szólj hozzá