Aaron Ramsey (Nottingham Forest): Mint arról már korábban beszámoltunk visszatért súlyos lábtöréséből és debütált is új klubjában. A 61. percben lépett pályára, de csapata kikapott a Leicester-től 1-0-ra.

Henri Lansbury (Norwich): Kezdett és 80 percet játszott új csapatában. A 'kanárik' 4-1-re győzték le az emberhátrányban lévő Ipswich-et. A fiatal középpályás a 45. percben bezsebelt egy sárga lapot.

Benik Afobe (Huddersfield): Végigjátszotta a Macclesfield elleni FA kupa találkozót, ahol betalált a 45. percben. Végül 6-0-ra diadalmaskodtak.

Cedric Evina (Oldham): Neki is sikerült gólt szereznie, méghozzá a Rochdale ellen, a 16. percben. Azonban hiába szerezte meg a vezetést az ifjú ágyús, a mérkőzés vége 1-1 lett. 

Vito Mannone (Hull City): Ezúttal is ő védte csapata hálóját. A Middlesbrough együttesével 2-2-es döntetlent játszottak.

Gavin Hoyte (Lincoln City): 90 percet töltött a pályán a Hereford ellen. A találkozó vége 2-2-es döntetlennel zárult.

Kyle Bartley (Sheffield Utd.): Ismét 90 percet volt a pályán, de a Bristol City 3-0-ra kiütötte őket.

Francis Coquelin (Lorient): Végigjátszotta a Rennes elleni találkozót. A párharc 2-0-ás Lorient sikerrel zárult.

Pedro Botelho (Cartagena): A meccs kezdetétől és annak lefújásáig a pályán tartózkodott a Real Valladolid ellen, akiket 1-0-ra sikerült legyőzniük.

Thomas Cruise (Carlisle United): Nem lépett pályára a Tamworth ellen, amely mérkőzésen 3-2-re diadalmaskodtak.

Samuel Galindo (Salamanca): Ismét a padon kezdett, de ezúttal be sem cserélték a Girona ellen. A mérkőzést mindkét csapat 10 emberrel fejezte be, a végeredmény pedig 1-1 lett.

Armand Traoré (Juventus): Ezúttal sem sikerült pályára lépnie. A 'zebrák' 1-1-es döntetlent játszottak a Fiorentina-val.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

13 éve
Törölt felhasználó
Ja hoppá igazad van Arsenal23 :D mind1 akkor is ezt sztem már megkell nyerni nagyon örülnék már egy kupának ahogy gondolom tiis :)
13 éve
Törölt felhasználó
kacat11! Pedro Botelho eddig minden meccsen pályára lépett, sőt általában végig is játszotta az összeset, és van 2 gólja is! tehát vele nincs probléma, ő játszik, Galindo már más tészta, de ő fiatalabb is...
13 éve
Törölt felhasználó
Ez elég jó hét volt a kölcsönjátékosok szempontjából, de Samuel Galindo és Pedro Botelho munkaválalási papÍrjait megkéne már oldani, mert nagyon nem jutnak játéklehetőséghez mégha most az egyikük végig is játszotta meccset és Coquelinnak is többet kéne játszania.
13 éve
Törölt felhasználó
Athlon!
ha arra célzol,hogy nem tudom,hogy két meccs van,tévedsz..
ja,és mi van ha az első meccs X????
a másodikra ugyanúgy lendületet kapnak
13 éve
Még jó, hogy oda-visszavágós lesz, egy meccsen tényleg lehetett volna lendületük... innen rajtunk múlik a továbbjutás.

Szólj hozzá